3 sommeraktiviteter med børnene

Det er sommer, børnene er gået på sommerferie og forældrene har ligeledes også gået på ferie. Nu skal tiden nydes sammen, men hvad skal i lave? Vi har samlet 3 gode aktiviteter, som kan nydes af både voksne og børn, perfekt til en god sommer. Disse 3 aktiviteter, kan både bruges direkte, eller som inspiration til dig og din familie. Det er jeres sommer og i skal naturligvis gøre lige præcis hvad i føler for. 

Udendørs

Når sommeren brager på fuld skrue, er der ikke noget bedre end at finde noget man kan lave fælles udenfor. Her kan det være en super god ide, at eksempelvis tage en tur i skoven sammen. Man kan sagtens lave en hel dag ud af en skovtur, og tænde et stort bål sammen og grille nogle pølser eller andet. En anden ting er at tage ud og opleve noget nyt, måske tage en tur i Zoo. Det kan være en af de større børn har været ude og få et kørekort, eksempelvis fra en køreskole i Aalborg og gerne vil blive lidt bedre til at køre. Det er helt enkelt kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan foretage sig af aktiviteter udendørs. 

Indendørs

Det kan ske, at den danske sommer ikke kun byder på sommerdage med sol og varme. Der kan nemlig også forekomme nogle dage med regn og blæst. Her kan det være en super god ide at hive et godt brætspil frem og købe en masse lækre snacks til. Der findes et hav af sjove brætspil for hele familien som kan tage op til flere timer ad gangen. 

Forkælelse

Skal familien forkæles en smule, så kan man tage i tivoli eller bonbon land, det er sjovt for alle aldre og en hel dag kan bruges til det. Man kan også tage i badeland eller købe sig en pool til haven. Igen så er det kun fantasien der sætter sine grænser. God sommer, og god fornøjelse!