Brugbare julegaver til de mindste

De kære små har ofte alt for meget legetøj de ikke bruger, hvilket bare fylder i reolerne – dette især hvis de er den mindste i søskendeflokken og har arvet legetøj. Hér er det svært at finde på noget at give dem – så læs med hér, for gode gaveidéer (der ikke kun er legetøj) til de små.

Noget til værelset

Fine natlamper (måner, hjerter og dinosaurer; hvad end den lille ønsker sig) er et rigtigt godt bud på en brugbar gave: den lyser om natten og er flot at se på. Du kan foreslå at i kan sætte den op på væggen sammen, så den lille stolt kan sige at de selv var med til at sætte lampen op. Sengetøj og puder lyder måske lidt kedeligt, men det hele handler om hvordan du præsenterer det; indpakningen, hvor glad du lyder når du ser den lille pakker op og de forslag du kommer med til hvor fint deres værelse bliver. Køb filibabba sengetøj, for godt sengetøj der holder mange vaske.

Bøger som først kan læses højt og senere læses selv kan kickstarte en livslang samling af bøger og så ved du præcis hvad du skal give til hver jul og fødselsdagsfest! Du kan også give en biograftur eller et hjemmelavet kort med indgang og turpas til Tivoli, så de kan se alle de fine julelys.

Noget til køkkenet

Hvis barnet har alt det legetøj de skal bruge kan en ismaskine eller værktøj til at bage kager, som cookies eller muffins, være en god gave, især hvis de har en sød tand og i forvejen godt kan lide at være med i køkkenet.

Noget til baghaven

Det er altid sjovt at lege udenfor, så en kælk eller ting til sandkassen bliver helt sikker brugt. Hvis barnet er lidt større kan et løbehjul eller skateboard føre til mange sjove timer ude på fortovet.

Glædelig jul!