Den perfekte bamse til dit barn

De fleste børn elsker bamser, som de kan ligge og ae og putte med. Mange børn har også et utal af bamser, fordi de slet ikke kan få nok af dem, men én god bamse kan faktisk også være nok – især hvis bamsen introduceres tidligt for barnet. Børn udvikler nemlig som regel et meget tæt og personligt forhold til deres bamser, fordi de forbinder dem med noget sødt og dejligt. Bamser med store øjne som eksempelvis TY bamser fra Becaboo er især populære, fordi de store øjne får dem til at se se ekstra søde og dragende ud, hvilket har stor indflydelse på, hvordan barnet over tid knytter sig til bamsen. De store øjne hjælper nemlig barnet til at føle en tættere personlig forbindelse til bamsen, fordi de store øjne giver en følelse af opmærksomhed og forståelse, hvilket kan medføre en endnu tættere tilknytning til bamsen.

Et stort udvalg

Der findes mange bamser at vælge imellem, når man gerne vil give sit barn den perfekte nye ven eller puttebamse, som det kan finde tryghed i. TY bamser er et meget populært valg på grund af bamsernes store øjne, ekstra blødhed og mange varianter. De store venlige øjne er dragende, og de er utroligt bløde og dejlige at røre ved, som gør dem uimodståelige for barnet, så det er nødt til at undersøge bamsen nærmere. Bamserne fås både til piger og drenge og i mange forskellige farver og dyr og størrelser – alt fra regnbuefarvede enhjørninger til hele Zoologisk Haves dyr! Du kan med garanti finde den rigtige, der passer til dit og barn og dets interesser. Desuden fås alle varianterne også i tre forskellige størrelser, og bamserne er faktisk efterhånden blevet så populære, at du også kan få nøgleringe og små tasker med TY bamser på!

Godkendte og certificerede bamser

TY bamser er desuden også i yderst høj kvalitet, uden at der gås på kompromis med den gode pris. Bamserne holder både længe ved rette behandling og er fremstillet i godkendte og børnevenlige materialer. Det er nemlig vigtigt, at barnet kan tåle at tygge og smage på det, som det leger med. TY bamser er certificerede og lever op til de krav og regler, der er i EU. Bamserne kan godt vaskes på et skånsomt program, men det bør ikke være nødvendigt, hvis barnet passer på den og undgår at tage den med udenfor i sandkassen.