Derfor skal dit barn sove i bambus

Vi vil gøre alt for, at vores børn har det godt. Og selvfølgelig også, når det handler om sengetøj. Dit barn løber rundt hele dagen og suger verden ind. Så det er vigtigt for dit barns velvære og udvikling, at du sikrer at det får så god en søvn som muligt. Og det kan du gøre med babysengetøj i bambus.

Som materiale for sengetøj har bambus en lang række fordele i forhold til for eksempel bomuld. Læs mere om alle fordelene herunder – så vil du ikke være i tvivl om at babysengetøj i bambus vil være det rigtige valg for dig og dit barn. Din baby kommer til at sove godt – og så sover du også godt. Og mellem os sagt; når man har en lille baby, har de voksne også brug for en god nats søvn!

Sengetøj i bambus er åndbart, så din baby ikke får det for varmt.

Når din baby skal sove, er det vigtigt at det ikke får det for varmt. Babyer kan ikke temperaturregulere på samme måde som voksne kan. Og sengetøj i bambus er netop et åndbart materiale, som sikrer at babyens hud kan ånde, så der ikke sker overophedning. Din baby kommer til at ligge svalt og rart natten igennem.

Bambus er et naturligt temperaturregulerede materiale, der holder babyer kølige om sommeren og varme om vinteren. Samtidig er bambus ekstremt blødt og skånsomt, så du er sikker på, at din baby ligger godt og rart når det skal sove – bambushør er også blødere end bomuld, og har en silkeagtig følelse. Og kender vi ikke alle sammen følelsen af silke henover vores hud? Følelsen af silke er det bedste.

Endvidere er bambuslinned ekstremt stærkt og holdbart, og det er også allergivenligt og antibakterielt.

Desuden er bambuslinned meget absorberende, sådan at din baby forbliver tør og komfortabel igennem natten – eller undervejs i middagsluren.

Bambus er et bæredygtigt materiale.

Når du bruger babysengetøj af bambus, er du med til at reducere din miljøpåvirkning. Bambus er nemlig et bæredygtigt materiale, så med dit valg af bambussengetøj er du faktisk med til at passe på miljøet.

Bambus er en hurtigt voksende plante, der ikke kræver brug af pesticider eller herbicider. Det kræver også langt mindre vand end andre afgrøder. Når først bambus er høstet, vokser den hurtigt op igen.

Bambuslinned er simpelthen det bedste valg til babyer. Så skynd dig at udnytte alle fordelene ved dette fantastiske materiale allerede i dag.