Det bedste til den nyfødte baby og til den nybagte mor

Når man er nybagt mor, finder man ud af, at der er rigtig mange ting man skal have fat i. Det er især vigtigt, at få fat i nogle gode ting, så babyen kan sove godt og trygt. Dette gør også at man som mor, kan få lov, til at lukke øjnene om natten. For hvis ens baby sover hele natten, så gør mor og far også og herved kan man som forælder få en helt fornyet energi, til at klare næste dags mange udfordringer.

Når så man skal købe gode soveelementer til sin baby, er det vigtigt at få fat i produkter af god kvalitet. Og så er det vigtigt, at det virker fuldstændig efter hensigten. Moonboon.dk har udviklet en slyngevugge med tilhørende motor, samt en kapok madras. Man kan læse og se mere inde på deres webshop, på deres forside.

Sådan får du din baby til at sove hele natten

Moonboon.dk producerer slyngevugger til babyer, som imiterer trygheden inde i maven. Dette sker ved at slyngen vugger i de samme bevægelser, samt at den omfavner barnet og giver det en vis tryghed under sin søvn.

Tilhørende til disse slyngevugger kan man købe en vuggemotor. På denne måde slipper mor eller far, for at stå og vugge manuelt, og i stedet klarer motoren vugningen efter indstillet tid og tempo. Således kan babyens nybagte forældre slappe af, sove hele natten og samle energi.

Derudover kan man også finde deres kapok madras, som både er allergivenlig og økologisk. Madrassen er temperaturregulerende, så barnet kan sove hele natten igennem, uden at vågne grundet kulde eller varme. Madrassen er meget let og åndbar og således bliver fugten ledt væk fra barnets krop og ikke absorberet. Alt dette er med til at sikre en tryg og rolig nattesøvn for de helt små, således også som forældrene.