Det skal du bruge til en kør-selv-ferie med børn

Sommeren er her, og for mange forældre betyder det, at de nu skal i gang med at pakke til en kør-selv-ferie med børn. Det er altid dejligt at være på ferie med sine børn. Dog kan det også være stressende at tage på en kør-selv-ferie, da det er lang tid at køre med børn. Derfor er det vigtigt, at du husker at pakke alle de rigtige ting. Læs med videre her og find ud af, hvad du bør pakke til en kør-selv-ferie med børn.

Det bør du pakke til kør-selv-ferien

  • Autostol – Hvis et eller flere af dine børn stadigvæk bruger en autostol, skal du naturligvis placere disse i bilen. Det er vigtigt, at der er tale om gode autostole, så dine børn sidder godt og sikkert.
  • Underholdning – Underholdning er alfa og omega, når det kommer til en kør-selv-ferie med børn. Det kan være alt lige fra legetøj til bøger eller en iPad, så dine børn kan se deres yndlingsserier. 
  • Snacks – Snacks er endnu en vigtig del af turen. Hvis dit barn begynder at blive træt af at køre, så kan det sommetider hjælpe med en lækker snack. Hav en del snacks med og køb eventuelt flere snacks i løbet af turen.
  • Skiftetøj – I har selvfølgelig allerede tøj, sko og andre ting med. Men uheld kan ske. Derfor er det en god idé at have skiftetøj nemt tilgængeligt i bilen.
  • Diverse – Udover ovenstående ting er det et must med en førstehjælpskasse, solcreme og vådservietter. Bruger dit barn ble, skal du også tage nok bleer med.