En tryg legeplads

Når man har børn, vil man gerne kunne aktivere dem så meget som muligt. Det er godt for børnene at komme udenfor og nyde den friske luft. Derudover sætter mange børn også pris på at kunne ud. Hvis man har en have, er der mange ting, som børnene kan lege med. Det kan være, at der er en sandkasse, hvor de kan lave forskellige sandslotte eller noget andet kreativt. Derudover kan det også være, at der er et stativ med gynger og rutsjebane, hvilket er noget, som børn finder rigtig interessant, og hvor de kan få mange timer til at gå. Men de kan hurtig slå sig, så derfor er det en fordel med faldunderlag.

Løsninger for at undgå alvorlige skader

Et uheld er svær at forudsige, derfor er det altid en god idé at være så godt forberedt som muligt. Derfor kan et faldunderlag på legepladsen i haven være en fordel, da børnene vil slå sig knap så hårdt. Grus, sand og bark-flis kan også være et godt alternativ til faldunderlag, men der er nogle andre forbehold, man skal tage her, såsom konstant vedligeholdelse og hygiejniske problemer. Derudover vil grus og sand også medføre slitage på legeredskaberne. Faldunderlag, som er i høj kvalitet, er gummifliser og sikkerhedsmåtter, som hjælper til, at børnene vil slå sig knap så meget.

Alle behov kan dækkes

Det kan også være, at man ikke har en have, men derimod kun fliser, hvor et gyngestativ kan stå. Her er det især vigtigt med faldunderlag, da fliser og beton kan gøre alvorlig skade på børn, hvis de lander forkert og slår hovedet. Det er muligt at få specialdesignet et faldunderlag, hvis man har et lille hjørne, som man gerne vil have dækket til børnene. Så hvis du står med specifikke krav, er de mulige at løse. Skab en tryg legeplads for dine børn.