Er dit barn vild med musik og overvejer I efterskoler?

Det er meget svært at sende sit barn af sted på efterskole, men afskeden bliver lidt nemmere, hvis du har en god fornemmelse i maven. Det kan du få ved, at du og dit barn vælger en god efterskole sammen, og hvis din søn eller datter er vild med musik, så er en musikefterskole et oplagt valg.

Når det bliver tid til at tænke på, hvilke efterskoler du gerne vil sende dit barn til, så er det ikke blot vigtigt at lytte til, hvad din søn eller datter har af ønsker til skolegangen, men også at I overvejer, om det er det rette valg.

Hvis dit barn er vild med musik, er det oplagt at vælge en musikefterskole, og dem findes der indtil flere af her i Danmark. Fælles for dem alle er, at de har fokus på ikke blot en god og fundamental undervisning, men at der også er musik involveret. Og en masse af det.

Er dit barn reelt interesseret i musikudøvelse?

På en musikefterskole vil dit barn lære at spille på et instrument eller at bruge sin stemme til sang. Da en stor del af undervisningen vil være centreret omkring musik, musikopvisninger og øvesessioner, så er det helt basalt, at dit barn virkelig brænder for musik.

Hvis dit barns passion for musik blot er i form af at lytte til musik, så er det ikke ensbetydende med, at dit barn vil elske at gå på en musikefterskole. Derfor er det vigtigt at tænke over, at der skal investeres både tid og penge i et instrument.

Hvis dit barn virkelig ville elske at spille musik, så er I allerede halvvejs i mål. Passionen for musik er nemlig meget vigtig og et succeskriterie for, at dit barn får et godt efterskoleophold.

Du og dit barn kan læse mere om Øse Efterskoles musiklinje på Oese.dk.