Få ungerne med på at dyrke Star Wars

Er du også helt vild med Star Wars? Er du noget, du på en eller anden måde gerne vil give videre til den næste generation og dele med dine børn? Så er du kommet til det helt rigtige sted, for det er nemlig lige netop det, som vi vil beskæftige os med i denne artikel. Så kan du forhåbentlig komme videre med nogle ideer til, hvordan du får ungerne til at dyrke Star Wars.

Gå på opdagelse i Star Wars-universet

Hvis du vil have dine børn til at elske Star Wars, er det naturligvis oplagt at se de film, der er lavet i serien. Det eneste, du måske skal være opmærksom på, er, at det kan være en stor mundfuld for et barn at se alle film i hele serien.

Heldigvis er det også sådan med lige netop denne filmserie, at der findes utroligt mange andre måder at dyrke Star Wars-universet på. Nogle af dem er særdeles børnevenlige. Derfor kan I altså også dyrke universet ved…

  • At se nogle film
  • At se nogle af spin-off-serierne for børn
  • At spille Star Wars-spil
  • At lege med Star Wars-legetøj

Leg selv jedier og stormtroopere

Hvis du for alvor skal vække en interesse for serien hos dit barn, så vil det også give god mening, at I selv prøver at lege. Dit barn vil formentlig elske at få lov til at svinge et lyssværd, bekæmpe det onde og redde universet.

Prøv for eksempel med at klæde jer ud i jedi-, stormtrooper- og selvfølgelig Yoda kostumer. Så vil legen hurtigt gå hen at blive så virkelighedstro, at det er som om, I virkelig selv kæmper for henholdsvis det gode og de onde.

Ingen Star Wars-leg er fuldstændig uden en god kamp med lyssværd. Mange gange kan pinde fra haven måske gå an, men intet slår de legetøjslyssværd, der rent faktisk lyser op.