Find det lækreste babytøj

Når det kommer til tøj til din baby, så findes der utallige mærker på markedet, der rangerer fra det helt billige og til det eksklusive og dyre. Hvad skal man så vælge? Nogle er bange for at blive set på som en dårlig forælder, fordi de køber det billige mærke nede fra supermarkedet, men denne frygt er ubegrundet. Det handler ikke om at din baby skal se trendy ud, men om at din skal være velklædt i den forstand, at der ikke mangler noget så at baby kan holde sig varm når det er koldt og få luft nå det er varmt. Det er derfor ikke nødvendigt, at bruge flere tusinde kroner om måneden på tøj til baby, der alligevel skifter størrelse konstant. I denne artikel giver vi dig nogle tips, til hvordan du finder det lækreste babytøj, til gode priser.

Research de forskellige brands

Der findes som sagt, en uendelig strøm af forskellige brands der laver babytøj. Det kan derfor være tæt på umuligt, at skabe et fuldt overblik over hvad der findes på markedet. Man kan dog komme langt, ved at bruge lidt tid på at undersøge de forskellige brands og deres priser. Nogle brands laver utroligt godt tøj, til rigtig gode priser. Det kan også betale sig at holde øje, for når der f.eks. er Minimalisma udsalg eller tilbud fra et andet lækkert mærke, kan der være rigtig gode penge at spare.

Køb tøjet brugt

Der var en gang hvor det var skamfuldt, at måtte indrømme at man købte sit tøj i den lokale genbrugsbutik.
Genbrug var lig med fattig, i de flestes øjne. Sådan er det dog heldigvis ikke mere. I dag er der næsten gået sport i at købe brugt, både når det kommer til tøj, men også andre ting som f.eks. lamper, møbler og elektronik. Fordelen ved at købe brugt, er at man først og fremmeste kan spare en masse penge, men også det, at man er med til at gøre noget godt for planten, ved at benytte sig af muligheden for at købe genbrug.

Tag på loppemarkeder

At købe babytøj på loppemarkeder, er anden måde man kan købe brugt på. Udover de traditionelle loppemarkeder, så er der de seneste par år, en helt ny type butikker op. Butikker hvor man kan leje en stand for et mindre beløb, hver måned, og hvor man så kan sætte sit gamle børnetøj, børnelegetøj og andre typer af babyudstyr til salg. Priserne er muligvis en smule højere end på de traditionelle loppemarkeder, men der er stadig rigtig gode penge at spare, og man kan for det meste også finde tøj, der er i så god stand, at det næsten ser helt nyt ud.