Gaveinspiration til babyshower

Hvis du kender nogen, som skal til at have en lille ny, er du sikkert enormt spændt på deres vegne. Måske du er blevet inviteret til et babyshower? Så er dette noget, du sikkert ser meget frem til. Du skal bare lige havet fundet en god gave – læs videre her for at finde gaveinspiration til babyshower.

Giv en personlig gave – sut med navn

Der findes en del forskellige gaver, som du kan give til babyshower. Hvis du ønsker at give en gave, som er mere personlig, er der ligeså forskellige gaver, du kan overveje. Har forældrene allerede fundet et navn til den lille ny? Så kan du overveje at give en sut med navn. Køb Avent sutter her fra hos Navnesutten.

Avent sutter tilbyder sut med navn. Dette vil altså være en personlig gave, som sikkert også vil være noget, som de kommende forældre bliver enormt glade for. En sut som denne gør også, at den ikke så nemt vil blive forbyttet – man kan nemlig se på den, hvem den tilhører. Dette er en stor fordel, når babyen skal starte i vuggestue, hvor sutterne nemt kan blive forbyttet.

Følg ønskelisten

Hvis du ønsker at give en gave til babyshower, som er en sikker vinder, er det uden tvivl en god ide at følge den ønskeliste, som forældrene helt sikkert har lavet. Herpå har de nemlig nøje skrevet, hvad de ønsker sig. Ved at købe en gave fra ønskelisten, er du også sikker på, at det er noget, som de nye forældre kan bruge.

Husk dog at tjekke med de andre gæster til dette babyshower – så kan du nemlig sikre dig, at der ikke er tre andre, som har købt præcis den samme gave fra ønskelisten. Dette er altså gaveinspiration til dig, der skal til babyshower.