Giv dit barn et helt unikt børneværelse

Dit barn vil for altid kunne huske sit første værelse. Derfor er det vigtigt, at du gør det til et helt særligt rum, der indbyder til en masse leg.

 

Gør det personligt

 

Når du indretter dit barns værelse, er det vigtigt, at du har dit barn i dine tanker. Du skal ikke udelukkende indrette og designe værelset efter dine egne ønsker, men i høj grad indrette det efter, hvad dit barn godt kan lide. Dit barn skal erfare, at han eller hun er en del i den verden, han eller hun indgår i. Det kan barnet blandt andet opleve, ved at føle, at han eller hun sætter sit præg på sit børneværelse.

Spørg for eksempel dit barn, hvilken farve væggen skal have. Du kan også kigge i børnemagasiner sammen med dit barn, og spore dig ind på, hvad barnet særligt godt kan lide. Dit barn er altså din bedste guide, når det kommer til at indrette børneværelset.

 

Køb spændende dekorationer

 

Det er vigtigt at du har noget på værelset, der skiller sig ud. Det kan for eksempel være en sjov kostumekasse fyldt med magisk udklædningstøj fra Great Pretenders. De fleste børn elsker at klæde sig ud, og det indbyder simpelthen til så meget leg og fantasi. Dit barn vil helt sikkert gå i kostumekassen jævnligt, og det er da en sand fornøjelse.

 

Lav en hyggekrog

 

Det er en god idé at lave en krog, hvor kun barnet må være. Det kan være i et hjørne hvor du ved brug af en krog hænger en lille hule af stof op i loftet, så barnet kan sidde derinde. Put nogle fine, bløde puder derind og et varmt tæppe, og dit barn har den hyggeligste lille krog, hvor han eller hun kan få fred og ro.