Gode idéer til ønsker til dit barn under 4 år

Der findes efterhånden et hav af forskellige typer af legetøj og ting og sager, som kan bruges til aktiviteter til børn. Rigtig mange af tingene er lækre og af god kvalitet, og bidrager til dit barns læring på den ene eller den anden måde. Hvis du synes det kan være svært at finde ud af, hvad der er kvalitetslegetøj, og hvad du måske skal styre udenom, så læs med her. Her får du tre gode idéer til, hvad du kan skrive på dit barns ønskeseddel, så jule- og fødselsdagsgaver med sikkerhed rammer plet. 

Trælegetøj 

Et stensikkert hit, som kan bruges af flere generationer, er trælegetøj. Du kan få alverdens ting i træ, som eksempelvis legemad i træ, så du rigtig kan få dit barn til at interessere sig for mad. Du kan også få dyrefigurer i træ, så dit barn rigtig kan få styr på alle dyrene, eller du kan skrive fede togbaner i træ på ønskesedlen, som kan give mange timers sjov, både for børn og voksne. Legetøj i træ er oftest i rigtig god kvalitet, og gør det som sagt muligt at bruge legetøjet i flere generationer frem, da det holder rigtig godt, og som regel er lavet i et tidløst design. 

Duplo

Før dit barn bliver gammelt nok til de populære normal størrelse legoklodser, er det en god idé at skrive Duplo på ønskesedlen. Duplo er fantastisk til at give dit barn mulighed for at bygge alle mulige ting, uden hjælp fra voksne. Her kan fantasien også slippes løs, og der findes et væld af forskellige slags Duplo klodser, som kan bruges på kryds og tværs. Klodserne kan bruges af dit barn i mange år, og det er altså et ideelt gaveønske, som kan give glæde i lang tid.  

Balancebane

En fantastisk måde at træne balance på og samtidig have det sjovt, er med en balancebane. Der findes mange forskellige slags, så det er en god idé at undersøge, hvilken du synes passer bedst til dit barn og jeres hjem. Med en balancebane får dit barn mulighed for at træne balancen og derigennem udvikle sine motoriske evner. Det er altså en rigtig god idé til en gave, som kan give meget læring, samtidig med at dit barn og resten af familien kan få en masse sjov ud af det. Det behøver jo ikke kun være de små, som får trænet deres balance, så her er nærmest tale om en gave til hele familien.