Gode råd til en familierejse til USA

Efter en lang periode, hvor rejser og ferier til udlandet ikke har været en mulighed, længes de fleste danskere til at komme væk. Selvom det stadig er uvist, hvornår man præcist kan rejse uden for EU’s grænser, er det aldrig for tidligt at begynde at planlægge. Hvis du altid har drømt om at tage på en længere rejse med din familie, men ikke har set det som en mulighed, fordi børnene enten er for små eller går i skole, så bør du tænke om igen. Hvis arbejdet og andre faktorer tillader det, er det altid muligt at pakke tasken og tage afsted. Når man overvejer en familierejse, er destinationen det første man skal beslutte. Her er USA et godt bud på et familievenligt rejseland. Du kan besøge spændende storbyer, som San Francisco, New York City og Las Vegas, eller se storslåede natur og opleve en masse sjove aktiviteter for hele familien. Uanset hvad du laver med din familie, er det altid godt at skabe minder sammen. Læs med og få nogle gode råd til din næste familierejse til USA.  

Vælg rejsetype 

Et godt råd til din rejse er, at du som det første skal afgøre hvilken rejsetype du og din familie skal på. USA er kendt for sine store veje, store biler og dermed sine optimale muligheder i forbindelse med roadtrips eller bilferie. Du kan eksempelvis leje en autocamper og opleve de mange smukke kyster og nationalparker vestpå, eller køre langs østkysten ned mod Florida. Du kan finde mange gode ruter på nettet. Hvis børnene dog er rimelig små endnu, kan du også overveje en almindelig bil, og sove i hostels eller hoteller på vejen. Muligheder er der mange af. Hvis du ikke er til bilferie, selvom USA er oplagt til dette, er det selvfølgelig også muligt at flyve fra sted til sted. Her kan du dog risikere ikke at få den fulde oplevelse med. Vælg dog det der er mest praktisk for dig og din familie, og bliv enig med din partner om hvad jeres ønsker til drømmerejsen er. 

Få styr på praktiske forhold 

Når man rejsen uden for EU’s grænser, er der flere praktiske ting man skal have styr på. Som altid skal man først finde nogle gode flybilletter til det sted hvor rejsen skal begynde. Book billetterne i god tid, for at få den bedste pris. Hvis i har besluttet jer for, at rejsen skal være en bilferie, så bestil også bilen, campingpladser eller andre overnatningssteder i god tid. Dobbelttjek også om alle pas i familien er gyldige, og bestil en rejseforsikring der dækker hele rejsen. Undersøg også om dit kreditkort kan bruges i internationale lande. Det sidste du bør huske, er at bestille ESTA, som er et slags visum til landet. Har du styr på det, er du så godt som klar til at komme afsted.