Gode tips og tricks til at undgå tyven

Efter en lang periode med konstant nedgang i antallet af indbrud, viser nye tal fra Danmarks Statistik, at antallet af anmeldte indbrud er steget igen. Dette sker i kølvandet på genåbningen af Danmark, der startede i løbet af foråret og som nu betyder mindre hjemmearbejde for de fleste. Genåbningen har desværre også sat gang i indbruddene i takt med at færre og færre danskere arbejder hjemmefra. Dette betyder, at de fleste danskere gør klogt i at indbrudssikre deres hjem, for at undgå at få ubudne gæster. Bagger Låse anses som ekspert på området, når det kommer til at indbrudssikre dit hjem og har gode råd til, hvordan du kan bære dig ad. En af dem omtales i kampagnen “Stop Tyven!”, som du kan læse mere om nedenfor. Du kan også besøge deres hjemmeside her: https://bagger-laase.dk

”Stop Tyven!”

Hos Bagger Låse håber på at sprede stor viden omkring indbrudssikring og gøre folk mere opmærksomme på sikring. Dette ønsker de at nå i mål med via kampagnen “Stop Tyven!”. Her kommer de med en masse gratis råd til, hvordan man kan indbrudssikre sin bolig eller virksomhed. Du kan gøre flere ting for at holde tyven væk fra dit hjem, men derudover kan det grundlæggende være en god idé at have en god forsikring. Så selv hvis du har gjort et ordentligt stykke arbejde for at indbrudssikre dit hjem, så vil du stadig få en ordentlig erstatning, hvis det skulle ske.

Hold øje med huset, når du er væk

Et af de tidspunkter, hvor man især risikerer at få indbrud, vil ofte være tidspunkter, hvor man ikke opholder sig i huset længere ad gangen. Det kan være at man er taget på sommerferie, hvor man så ikke er hjemme i nogle uger. Der kan ens hjem pludselig blive en risiko. Derfor er det en god idé at holde øje med det, imens man er væk hjemmefra. Man kan vælge at spørge sine naboer, om de har lyst til at holde øje med ens hjem og eventuelt tjekke lidt tættere på hver dag. Man kan dog også vælge at få installeret et alarmsystem, hvor man har kameraer til at holde øje med tyvene for en.

Opdatér låsene

Hvis man derimod gerne vil have et meget lige til præventivt råd, så kan det være utroligt smart at skifte låsene. Hvis man har gamle låse i hjemmet, så kan det være meget lettere at bryde ind i.