Godt valg af legetøj til dit barn

Der findes et utal af muligheder i dag, når det kommer til legetøj til børn. Det kan derfor være ganske overvældende for førstegangsforældre at overskue hele dette univers. Som udgangspunkt bør du vælge legetøj, der inspirerer til leg. Derudover bør det være stimulerende for dit barn.

Når du udvælger og køber legetøj til dit barn, skal det desuden naturligvis ikke indeholde skadelige og giftige stoffer. Har du brug for gode råd til valg af legetøj, kan du med fordel kigge på forslagene herunder.

Legetøj fra Magni er godt at have på alle børneværelser

Hvis du køber Magni legetøj, er du først og fremmest sikret, at der kommer lækkert legetøj ind på børneværelset.

Producenten går meget op i, at alle deres produkter bliver fremstillet under ordentlige forhold, samt at de overholder EU- og EN-standarder. Både kvalitet og sikkerhed bliver altså vægtet meget højt.

Du kan få alt lige fra legemad i træ til tuscher, diverse køretøjer i træ, bamser, badedyr og meget mere.

Teddykompagniet er børnenes bedste ven

De fleste små børn er vilde med søde og bløde bamser. Det svenske firma Teddykompagniet har skabt denne type bamser i mere end 25 år. Alle deres bamser kan sagtens klare at blive tygget lidt i, da de ikke indeholder nogen former for kemikalier.

Endvidere er alle bamserne CE-mærket og testes i forhold til EU’s regler. Sidst men ikke mindst er de dejlige bamser både flammeresistente og børnesikre. Skal dit barn have en bamse eller en sutteklud fra Teddykompagniet?