Guide: Planlæg din næste ferie som en bilferie

Går du og drømmer om at tage på en lækker ferie snart? Og har du overvejet at gøre noget lidt anderledes denne gang? Så er det f.eks. en idé at tage på en bilferie. Der er fordele og ulemper ved en bilferie, men overordnet er det en hyggelig og ofte billigere måde at rejse på end så mange andre måder.

Men hvordan planlægger du en bilferie?

Book din første overnatning hjemmefra

Når du tager på en bilferie, så er du ikke nødt til at planlægge alt hjemmefra. Når du har din bil, har du nemlig mulighed for at være rigtig spontan. Dog er det alligevel en god idé i hvert fald at booke din første overnatning et sted. Det er nemlig rart ikke at skulle tænke på, når du ankommer og er træt efter en lang tur.

Brug din mobil som GPS

Det er selvfølgelig ikke til at undvære en GPS, når du tager på en bilferie. Men hvis ikke du har en GPS, så fungerer din mobil rigtig fint til det. Hvis du bruger din mobil som GPS, er det dog nødvendigt med en mobilholder, så du ikke er nødt til at sidde med din mobil håndholdt. Det er både farligt og ulovligt. Derfor er en mobilholder til bil en rigtig god tilføjelse til din bilferie.

Undersøg seværdigheder før din ferie

Hvis du gerne vil opleve nogle forskellige ting på din ferie, så er det en god idé at undersøge nogle forskellige seværdigheder hjemmefra. Når du booker en charterrejse el.lign., er det nemlig altid en mulighed at spørge en guide eller et hotel til råds, men når du er på en bilferie, er du mere på egen hånd.

Det er f.eks. en idé at lave en liste over spændende seværdigheder, byer, turistattraktioner m.m., så du har noget at hive frem på din ferie.