Har dit barn det meget varmt om sommeren? Læs gode råd her

Vi har nok alle sammen glædet os meget til, at sommeren ville komme frem. Nu er sommeren her, og det er dejligt. Men vi kan også sommetider få for meget af varmen. Vi sveder, og hvis vi ikke drikker nok vand, kan vi få ondt i hovedet. Varmen kan i det hele taget også blive for meget for os, selvom vi er dem, der har ventet alt for længe på for at få den, og det kun lige er disse sommermåneder, hvor solen skinner så meget frem. Men hvad med dit barn? Dit barn kan også få det alt for varmt i sommerheden.

Dynen

Det kan være en god idé at bytte hendes babydyne ud med en af lidt lettere materiale, så den ikke er så varm om sommeren. Sommetider er det slet ikke nødvendigt at putte hende helt ind, fordi det kan hurtigt blive for varmt. Desværre, kan en lille baby ikke udtrykke med ord, at det er for varmt, så du må selv vurdere, hvad du tænker er mest rigtigt i situationen. En let dyne er perfekt til sommeren, fordi vi også selv ved, hvor varmt det kan blive, hvis vi sover med dyne hele sommeren.

Væske

Det handler også om at få nok væske i løbet af en dag. Vi skal også huske at drikke om vinteren, men om sommeren kan man hurtigt få det dårligt, hvis man skipper det. Til sidst, kan man virkelig få det dårligt, så det handler om at undgå, at vi kommer i den situation. Det bør du huske. Det kan være svært at huske, hvis du hele tiden i højere grad bekymrer dig om din baby. Du kan evt. købe flasker, der netop er designet sådan, så du kan have den med rundt. Du ved så, om du har drukket det, som du skal.