Hjælp dit barn når det begynder at gå

Det er et stort øjeblik, når et barn tager sine allerførste skridt. Det er enhver forældres drøm at overvære dette øjeblik. Så snart det sker, ændrer barnets verden sig. Derudover får du nok at se til som forælder, da barnet stadig er usikkert og skal øve sig i at lære at gå stabilt.

Men du kan hjælpe og støtte dit barn, når han eller hun er i gang med at lære at gå. Det kan du blandt andet gøre ved at købe et par Bundgaard prewalker til din søn eller din datter.

Prewalkers er behagelige og giver en optimal bevægelsesfrihed

Prewalkers er behagelige for dit barn, da de typisk er fremstillet i blødt læder med en smidig og fleksibel gummisål. Denne kombination gør, at barnets små fødder får den mest optimale bevægelsesfrihed. Du skal derfor ikke bekymre dig i forhold til, om de er generende for barnet at have på. 

Det er ligeledes muligt at justere skoene, så de sidder perfekt på dit barns fødder. Det gør du ved hjælp af en velcro-, en snøre- eller en lynlåslukning. Takket være disse lukninger kan du uden besvær tage skoene af og på.

Det er desuden en fordel, hvis barnets prewalkers har ekstra læder på skosnuden. Et barn, der er i gang med at lære at gå, skifter som bekendt mellem at kravle og at prøve at gå. Det ekstra læder på skosnuden gør skoene mere slidstærke, så du ikke hele tiden skal investere i nye prewalkers til dit barn.