Hvad gør du med børnene, når du gerne vil træne?

Alle småbørnsforældre ved, at det kan være en udfordring at finde tid til at træne. Typisk går dagen efter arbejde med praktiske gøremål og madlavning. Så hvordan skal der egentligt blive tid til at holde dig i form? Det kan du få flere idéer til ved at læse med videre her.

Gør det muligt at træne derhjemme

Du kan vælge at træne derhjemme således, at du ikke skal bruge tid på at tage til og fra træning. Samtidigt har du den fordel, at du ikke skal sørge for, at der skal være nogen hos dine børn, mens du træner. Køb et lille udvalg af træningsudstyr, der ikke fylder meget, men som kan bruges til at træne din krop på flere måder.

Mens du træner, kan du eventuelt give dine børn nogle malebøger, som de kun må male i på dette tidspunkt. Så er de forhåbentligt underholdt i et godt stykke tid.

Investér i en babyjogger

Er du vild med at løbe, kan du vælge at investere i en babyjogger. Derved har dit lille barn underholdning, mens du får motioneret på bedste vis. Du kan købe en babyjogger fra ny eller kigge efter en brugt på nettet, så den ikke koster så meget.

Cykeltræning sammen med børnene

Vil du gerne cykle, kan du gøre dette med dit barn i et cykelbarnesæde. På turen kan I snakke sammen om, hvad I ser, eller du og barnet kan bare nyde udsigten. Har du større børn, kan du tage dem med på en cykeltur. Når børnene cykler selv, får de også dagens motion.