Hvad skal man holde øje med, når man køber solcreme til børn?

Hvis du har i sinde at købe en solcreme til dit barn, er der flere ting, der skal være i fokus. Derfor er det meget vigtigt, at du ikke blot vælger en vilkårlig creme. I stedet rådes du til at give dig god tid til at vælge blandt de mange muligheder.

Det er dog ikke alle, der ved, hvad der skal være i fokus, når de skal købe en solcreme. Derfor føler de, at det er svært at vælge mellem de mange cremer, der er at finde på det danske marked. Heldigvis kan du herunder læse om, hvad der bør være i fokus.

Skal have den rette solfaktor

Først og fremmest er det vigtigt, at du vælger en solcreme, der har den rette solfaktor. Her skal du overveje, hvor du skal bruge den henne, men som udgangspunkt bør du gå efter en høj solfaktor. F.eks. kan du vælge en solcreme med en faktor på 50.

Årsagen til, at det er vigtigt at have fokus på dette er, at det giver dig en god idé om, hvor god en beskyttelse, den giver. Af denne grund er det naturligvis ikke noget, du bør gå på kompromis med.

Gå efter en solcreme, der er vandafvisende

I og med, at der er en god chance for, at barnet kommer til at bruge solcremen i vand, er det vigtigt at vælge en solcreme, der er vandafvisende. Er I på ferie i syden, er det særligt vigtigt, da meget af tiden foregår ved poolen eller stranden.

Heldigvis er der rigtig mange solcreme, der kan bryste sig af at være vandafvisende. Du skal derfor ikke være bekymret for, om det kan lade sig gøre. Der er nemlig rig mulighed for at finde en god solcreme, der lever op til dette.

Bør være fri for parabener

Til trods for, at de fleste har et krav om, at deres solcreme er fri for parabener, er det ikke alle cremer, der er det. Derfor er det også et aspekt, du er nødt til at holde øje med, hvis du har planer om at købe en solcreme.

Du kan blandt andet vælge at købe en solcreme fra Dermalogica, da den kan fås med en høj solfaktor og uden parabener. Samtidig er den også vandafvisende, hvorfor du ikke skal bekymre dig for, om barnets solcreme mister sin effekt, når det har været en tur i vandet.