Hvordan sikrer du en festival?

Festival hører til sommer i Danmark. De fleste forbinder festivaller med musik, men der er også andre former for festivaller. Både for børn, unge og voksne.

Mange eventarrangører vil gerne sikre, at det kun er inviterede og/eller betalende gæster samt frivillige og personale, der er opholder sig på festivalområdet. Nogle vælger at spærre festivalområdet af, så det bliver besværligt at komme ind på området. Andre vælger at kombinere en afspærring med festivalarmbånd eller andre former for adgangskontrol. Du finder et stort udvalg af festivalarmbånd her. Festivalarmbånd fås i mange prisklasser og kvaliteter, så der er rig mulighed for at tilpasse festivalarmbåndet helt perfekt til din event.

Skab en sikker oplevelse med festivalarmbånd

Når du bruger festivalarmbånd kan du sagtens afspærre området og samtidig have adgangsarmbånd og lade de to former for adgangskontrol supplere hinanden. Når dine festivaldeltagere får et armbånd om håndleddet er det vigtigt, at armbåndet sidder korrekt. Det må ikke kunne tages ud over hånden eller på anden måde overdrages. Det er derfor vigtigt at festivalarmbåndet lukkes med en lås, der ikke kan åbnes igen. Når festivalarmbåndet bliver klippet over eller på anden måde brudt, er det herefter ugyldigt.

Når du både bruger afspærring og festivalarmbånd kan personale og vagter hurtigt identificere ubudne gæster, som ikke har et armbånd om hånden. Det giver dine betalende gæster en tryghed at vide, at det er svært for andre at snyde sig ind.

Får du problemer med gæster, der har betalt, men som ikke opfører sig efter festivallens retningslinjer, kan du klippe armbåndet over og bortvise gæsten

Giv adgang til særlige dele af festivallen med armbånd

Giver det ikke mening at afspærre et område i forbindelse med din festival, kan armbånd bruges til at give betalende gæster adgang til særlige faciliteter. Det kan fx være toiletter, spisesteder, overnatning, barer og andet som gæsterne skal betale for at bruge. Med forskelligt udseende armbånd kan du give gæsterne adgang til forskellige faciliteter.

Med moderne RFID-løsninger kan du desuden tilføje en ekstra dimension til armbåndene, hvor en chip i armbåndet giver mulighed for at scanne ind- og udgang. RFID-chippen kan kodes individuelt, så den enkelte gæst får en unik festivaloplevelse, hvor han selv vælger X antal tilkøb. Du kan også kode chippen, så den kan anvendes til betaling eller være forkodet med forudbetalte drikkevarer, mad eller snacks, som gæsten kan få udleveret ved at scanne armbåndet. På denne måde sikrer du indtjening, selvom gæsten skulle udeblive i sidste øjeblik.