Indret et inspirerende børneværelse med plads til leg

Møblerne i børneværelset kan tit blive udsat for en hårdhændet behandling, og derfor er det vigtigt, de er en ordentlig kvalitet, så de virkelig kan tåle at blive brugt. Hvis du gerne vil indrette børneværelset med fantasifulde og farvestrålende møbler og boligtilbehør, så skulle du kigge i det store udvalg af holdbare møbler fra Fatboy. Her finder du masser af sjove og funktionelle indretningsartikler som sækkestole, puffer, loungemøbler og innovative lamper.

Fatboys lamper kan holde til lidt af hvert – også udendørs brug – og de smarte, genopladelige lamper egner sig rigtig godt til børneværelset. De kan flyttes rundt og tages med efter behov, så ungerne kan bruge lampen som natlampe eller lommelygte.

Den klassiske Fatboy sækkestol findes også i en junior-version, der er en lille smule mindre end den originale, men ellers nøjagtig magen til. Fatboy junior findes også som stonewashed med bomuldsbetræk, der kan tåle at komme i vaskemaskinen på 30°c, hvis den skulle blive beskidt (det sker nogle gange i kampens hede på børneværelset).

Der er rig mulighed for at finde alsidige og multifunktionelle børnemøbler, som ikke sætter en kæp i hjulet for din elegante, skandinaviske indretningsstil – men som stadig giver ungerne masser af muligheder for sjov og leg. Det er vigtigt at finde balancen mellem et flot og funktionelt børneværelse.

Hvis du hører “uro” eller “mobile”, tænker du måske på noget, der hænger over en vugge eller tremmeseng, og selvom det selvfølgelig er helt fantastisk for en baby eller tumling at kigge på de rolige bevægelser, kan den altså meget mere. Det er en elegant og dynamisk kunstinstallation, der virker enormt beroligende at kigge på for både børn og voksne. Du kan finde en Flensted Mobile til alle aldre, og hele familien kan sagtens nyde de sjove, farvestrålende eller elegante uroer.