Indretningsidéer til dig med børn

barn leger med ler

Det kan være svært at holde et hjem pænt og nydeligt, når man har børn. Det kender vi alle sammen! Tingene går nemt i stykker, så hvordan vælger man de rette møbler, som kan holde til et hjem med en smule kaos? Og hvordan sikrer man sig, at hjemmet er børnevenligt men samtidigt hyggeligt og pænt? Dette ser vi nærmere på i denne artikel. 

Invester i gode møbler 

Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt, at du køber nogle møbler, som kan holde til det hektiske familieliv. Det nytter ikke at købe møbler, som vil gå i stykker så snart et barn sidder forkert på stolen for en lille stund. Det kan heller ikke betale sig økonomisk, hvis man skal købe nye møbler i tide og utide, fordi møblerne ikke holder til kaos. 

Her kan det faktisk være en stor fordel af købe nogle designermøbler. Din første tanke er sikkert, at dette ikke kan betale sig. Disse møbler oftere dyrere end andre – og børnene vil ende med at ødelægge dem. Dog er det sagen, at de fleste dyrere møbler er meget holdbare fordi de er produceret af materialer af høj kvalitet. Har du eksempelvis overvejet at investere i nogle gode og flotte y stole til hjemmet? 

Kreabord og/eller værelse

En anden idé til hvordan du kan indrette dit hjem mere børnevenligt, er ved at implementere et kreabord eller et kreaværelse. Her er der plads til kaos, leg og kreative projekter! 

Du kan vælge at tage en del af stuen og lave til et krea område – eller du kan vælge at gøre brug af et værelse. Ved brugen af et værelse, kan du lukke døren, når du ikke længere gider at se på dette rod. Samtidig behøver du heller ikke at skulle rydde op efter børnene gang på gang. 

Plads til rod og plads til orden 

Når du skal indrette et hus, hvori der bor børn, er det også en god idé at overveje dine organisering muligheder. Når man har børn, skal man uden tvivl forvente, at hjemmet kommer til hurtigt at blive rodet. Invester derfor i skabe og skuffer, hvor du let kan placere alle tingene væk, uden at det behøver at tage dig al for megen tid hver dag. 

Uanset hvad, handler det om at give plads til rod i hjemmet med børn – og alt du kan gøre ved det er at investere i gode opbevaringsmuligheder, hvor alle nemt kan pakke deres ting væk. Vi håber, at du kunne bruge nogle af disse indretningsidéer til dit hjem fyldt med børn! Held og lykke med indretningen.