Lad barnet sove trygt i en børnelampes skær

Er familiens yngste medlem bange for mørket? Det er forståeligt nok, for er mor der stadigvæk, når barnet ikke kan se hende? Med tiden smider barnet formentlig frygten for fraværet af lys, men indtil da kan du holde frygten stangen med lamper til børneværelset. Nå, skal du så lyse op med din gamle arkitektlampe? Det kunne du vel godt, men der er mildere og æstetisk tilfredsstillende alternativer.

Batterilamper er nemme at have med på farten

Børnelamper kan du finde primært som bord- eller væglamper, siden disse umiddelbart giver bedre mening end loftslamper, når du trods alt ikke ønsker at lyse hele børneværelset op. I øvrigt er mange børnelamper batterilamper og kan derfor tages med på farten. Batterilamper til børneværelset vil ofte have et sjovt design med motiver hentet fra barnets verden, så de faktisk fremstår som legetøj.

Find selvslukkende børnelamper med LED-lys

Nu er det rart at kunne spare på strømmen i disse tider, så selv om en børnelampe kan få barnet til at falde til ro noget lettere, synes mange forældre nok ikke, det er helt fedt at lade en lampe være tændt over natten. Det behøver forældre dog heller ikke forlige sig med, da der findes LED-lamper til dit barns værelse, der automatisk slukker sig selv efter et vist antal minutter – fx et kvarters tids.

Tjek batteritid på lamper til børneværelset

Ønsker du at give dit barn tryghed ved at have en dæmpet lyskilde i værelset, der lyser op, indtil dit barn falder i søvn, så er det lamper til børneværelset, du skal på jagt efter. Tjek udvalg online – prøv bl.a. at se efter, hvor lang tid en trådløs børnelampe kan klare sig på fuld opladning. Det er jo rart ikke at skulle huske at sætte lamper til opladning så tit, for det kan man nemt komme til at glemme.