Lad endelig dit barn spille tennis

tennis udstyr

Tennis er et sjovt boldspil, udover det også kræver taktik, udholdenhed og et godt boldøje. Dertil er det en sportsgren, som bliver fulgt af mange tennis fans verden over via TV bl.a. tennis turneringerne som US Open og Wimbledon. Norden er dertil kendt for tennisstjernerne som Bjørn Borg og Wozniacki. Dette har medført, at de er blevet idoler for mange børn og har fået mange børn til at starte til tennis. I håb om at de selv en dag, kan blive dygtige tennisspillere.

Kropslig og mental sportsgren

Udover at tennis er en mental sport kræver det også en god og stærk fysik. For kroppen bruges stort set konstant i spillet. Den mentale læring ved at spille tennis er forbundet med øget kropsbevidsthed samt selvværd. Heri i evnen til at træffe beslutninger, også i pressede situationer, da boldspillet kan være hektisk. Så lad endelig dit barn prøve tennisspillet af, hvis det brænder for det. Det er en sund og aktiv sportsgren, udover det sociale liv, der også er til stede. Den fysiske træning bygger på team- og sammenhold gennem bl.a. leg og læring med bold, herunder også respekt for de andre spillere. Sociale kompetencer som vil være til gavn for dit barns sociale udvikling. Dertil en sportsgren, som foregår udendørs i den friske luft, når vejret tillader det. Ellers spilles der på indendørsbaner i haller, så tennis foregår året rundt.

Unikt udstyr til tennis

Som alle andre sportsgrener kræver tennis godt udstyr. Dog er det at spille tennis ikke den dyreste sportsgren at gå til. Du kan finde mere om udstyr til tennis her, hvor udbuddet er stort og til fornuftige priser, alt afhængigt af hvad du lægger vægt på af kvalitet og stil. Du kan også som forældre gå efter de gode tilbud, når de viser sig. Således kan der være en del penge at spare, hvis tennisspillet for dit barn skulle blive af permanent karakter.

Tennis spil er ikke kun konkurrence

Det er ikke utænkeligt, hvis dit barn bliver god til det, at det kan ende ud i konkurrencer og lignende. Der findes også mulighed for tennis camps for børn, hvis det er noget dit barn er interesseret i. En slags miniferie, hvor tennis med ligesindede børn er i fokus. For mange tennisspillere bliver det dog en livslang motion, trods det ikke ender ud i at spille professionelt. Idet spillet også kan justeres i tempo.