Opskriften på den perfekte børnefødselsdag

Vi har dem alle sammen, og vi kender dem alle sammen: de famøse børnefødselsdage.
Vi har oplevet et utal af forskellige fødselsdage, og vi kommer til at opleve endnu flere. De er forskellige. Nogle er gode og andre knap så gode, men hvad er opskriften egentlig på den perfekte fødselsdag?

Balloner, spil og masser af leg er det, der som regel kendetegner en god børnefødselsdag, og lad os nu ikke glemme de fantastiske festartikler, som man kan gå amok i til børnefødselsdage. For en stor del af børnene lyder dette nok som den perfekte fødselsdag. Altså hvad mere kunne man ønske sig, når man er barn?

For teenagere lyder spil og balloner måske lige barnligt nok, eller idéen om det gør i hvert fald.
Teenagere er som regel bange for at virke for barnlige, da de snart er voksne. Men kunne man ikke finde en måde at inkorporere balloner, spil og sjov på teenagerens principper? Der er jo sådan set ikke noget barnligt over en ballon, når det kommer til stykket.

Når man træder ind i det voksne liv, mister fødselsdagen sin betydning for nogle. Andre fejrer den med et godt glas vin og deres bedre halvdel. Spørgsmålet er bare, hvor er ballonerne, hvor er farverne og de høje grin? Bare fordi man bliver voksen, betyder det ikke, at ens barnlige sjæl forsvinder, og at ting som disse ikke er acceptabelt til en fødselsdag mere.

Vi har hele tiden kendt opskriften

Når alt kommer til alt, så kender vi godt opskriften på den perfekte fødselsdag. Mange er bare bange for at dele deres opskrift med andre. Hvad hvis nu teenageren bliver opfattet som barnlig, når hele huset er fyldt med balloner i alverdens farver? Hvad hvis den voksne får skæve blikke, fordi man vælger, at der skal være farvede servietter og boller til aftensmad?

Men er alt dette i bund og grund ikke lige meget, så længe ens fødselsdag er perfekt i ens egne øjne? Burde vi ikke finde vores barnlige sjæl frem, sætte pris på ballonerne, vennerne, balladen og samværet i stedet for, at føle vores fødselsdag skal være perfekt? Det er de færreste ting her i verden, som er perfekte, og noget så uforudsigeligt som en fødselsdag hører som regel ikke hjemme i den kategori. Derfor er fødselsdagen, hvad man gør den til.

Hvis du vil opleve den følelse, du havde som barn, så skal du ikke være bange for at tage de barnlige briller på og nyde den næsten perfekte fødselsdag.