På ferie med menneskets bedste ven

Vi nyder alle at kunne trække stikket, pakke tasken og holde en pause fra dagligdagens hamsterhjul af og til. Det kan give et fornyet boost af energi og det er en helt perfekt måde at lade op på i ny og næ, så hvorfor ikke foreslå din partner og børn, at tage på en forlænget weekendtur eller måske længere eller kortere alt efter, hvad der passer ind I jeres planer. Det giver jer mulighed for at tilbringe tid med hinanden og slappe af sammen. Har I et højt elsket firbenet familiemedlem, så skal ferien selvfølgelig også planlægges herudfra. At rejse med hund kan godt kræve en lille smule forberedelse, men det er helt sikkert det værd, og så får I nogle skønne og enestående oplevelser af at være afsted, når menneskets bedste ven kan komme med. 

Hav fokus på jeres hund 

Hvis I vælger at tage jeres firbenede familiemedlem med på ferien, er det vigtigt at gøre sig tanker om, hvad jeres hund godt kan lide. Det kan virke helt banalt, men når man kigger på skønne hoteller kan man nemt komme til at glemme, at hunden kan have nogle helt andre ønsker end én selv. Hvis jeres hund er meget aktiv og elsker at der sker noget, kan det være helt oplagt at holde ferie et sted, hvor der er mulighed for at aktivere hunden med massere af motion. Skov, marker og så videre kan være helt perfekte til den anledning. Nyder din hund derimod mere bare at ligge mellem dine ben på sofaen, så kan det være, at en ferie i indre by giver perfekt mulighed for at kombinere de daglige gåture med afslappende stunder. Husk også altid på, at din hund kan blive træt efter nye oplevelser og steder. 

Det skal I huske inden I tager på ferie 

Der kan være mange bolde i luften, når der skal gøres klar til at tage på ferie. Taskerne skal pakkes, alle skal være klar og der skal være styr på diverse bookinger. Det kan derfor være let at glemme de få, men vigtige ting, der er essentielle, når man har hund med på ferien. Som en meget vigtig ting, skal vandskålen huskes. Det kan også være en rigtig god idé at anskaffe sig en foldbar vandskål, til når I skal på tur, så den let kan være i tasken og ikke fylder for meget. Derudover bør I overveje om jeres hund har brug for tøj til turen. Måske kan det lyde lidt fjollet for nogle, men alt efter hundens natur, kan den have brug for at skulle holde varmen eller måske passe på poterne i hårdt terræn. Det er derfor en god idé at have gjort sig nogle overvejelser herom inden turen.