Rejs i hele verden

Der er rigtig mange steder man gerne vil se og opleve. Alt fra den kinesiske mur i Kina til Hollywood i Los Angelas og Great Barrier Reef i Australien. Mulighederne er mange og tiden er ofte knap. Vi kommer her med gode råd til, hvilke steder man bør se og opleve på sin næste rejse. Vi kommer her også ind på hvordan du kan finde frem til den destination som vil passe godt til dig. Da vi har begrænset uger med tid til rejser, sjov og nye oplevelser, er det utrolig vigtigt at rejse til de rigtige steder.

Sådan finder du din rejse

Vores bedste anbefaling er at finde drømmerejsen på travelday.dk. Her kan man ud fra sine behov, ønsker og kriterier til rejsen få vist den destination som passer bedst til jeres behov. Dermed slipper i for at opsøge rejsebureauer, søge nettet løs og spørge venner om gode anbefalinger. Siden har det hele og vi bruger den altid til vores rejse. Travelday samarbejder desuden med mange rejseselskaber så du altid er dækket af rejsegarantifonden. Herinde vælger man alle de krav man har og på den måde får vist de rigtige svar.

Sådan endte vi i Vietnam

Vi er vilde med at vandre, se store flotte naturoplevelser og rejse billigt. Ved at fortælle travelday dette, fortalte siden os at vi ville blive glade for en rejse til Vietnam. Vi havde den bedste rejse i vores liv. Her så vi rismarker i Sapa, sejlede rundt i Halong Bay og nød dyrelivet ved Hoi An. Da vi var i Azoerne var vores kriterier vulkaner, dykning og eksotiske dyr. Azoerne havde det hele og vi havde aldrig hørt om stedet. Det var en fantastisk rejse hvor vi vandrede i smukke naturparker, dykkede med hvaler og havde det mega sjovt.

Derfor er det vigtigt med den rigtige rejse

Da vi kun lever en gang, rejser 5 uger om året og har en liste med ønsker til livet som er evig lang, må vi altså prioritere i dagsordenen. Derfor lader vi travelday hjælpe os med nye destinationer, da vi hermed få nye oplevelser og minder for livet. Siden vi brugte siden, har vi ikke haft en dårlig rejse hvor vi tænkte, at vi hellere ville have oplevet noget andet. Det er en fantastisk følelse som alle burde have. Vi slipper desuden for, at planlægge hele vores rejse, da de sender alt information til os, så vi kan planlægge rejsen hjemmefra.