Sådan får du nemmest børnenes cykler med på ferie

Ferien er bestilt, sommerhuset står klar, bilen er pakket, men hov.. Hvordan får du børnenes cykler med på ferie? Det vil vi komme ind på her i indlægget, så du kan få tips og tricks til, hvordan du nemmest får dine børns med på campingturen, turen i sommerhus eller noget helt tredje.

Køb en god cykelanhænger

Den nemmeste måde at få børnenes cykler med på ferie, det er ved at investere i en god cykelanhænger. Her kan du nemt og hurtigt montere deres cykler, så de sidder godt og grundigt fast på bilen. Du skal dog være opmærksom på, hvor mange cykler man kan montere på cykelanhængeren du køber, så du ikke står med plads til 4 men har 5 cykler der skal med.

En cykelanhænger er den mest praktiske og nemmeste måde at få cyklerne med på. Det kan også være den billigste måde, hvis man ikke har plads til dem i bilen. Det kræver selvfølgelig, at man har anhængertræk, hvor man kan spænde anhængeren fast på. Hvis du har det, og ønsker at finde en, kan det være en god idé at læse en cykelanhænger test, så du finder den bedste til jeres behov.

Brug en trailer

Hvis bilen er fyldt med jeres kufferter, tasker og alt det andet i skal have med på ferien, så kan det være en idé at bruge en trailer til jeres cykler. I en trailer kan du spænde cyklerne fast, og samtidig have plads til de andre ting der ikke er plads til inde i bilen.

Det upraktiske ved at bruge en trailer er, at man er begrænset af hastighedsgrænser på vejene. Reglerne for at køre med en trailer bagpå er nemlig anderledes, end hvis du ikke har en trailer. Derfor skal du tænke på, om du vil bruge længere tid på at komme frem til destinationen, bare fordi du vil have cyklerne med på en trailer.

Tag dem med i bilen

Har du en stor bil, så kan det være du kan få plads til cyklerne inde i bilen. Det afhænger selvfølgelig af hvor store dine børn er, og derfor også hvor store cyklerne er. De fleste cykler kan man tage det ene hjul af, så de ikke fylder så meget. Det kan derfor være en god metode, at få ekstra plads i bilen, hvis du vil have cyklerne med heri.

Hvis du vælger at tage cyklerne med bag i bilen, så er det vigtigt at få dem spændt ordenligt fast. Sikkerheden kommer først, uanset om man har dem spændt bag på bilen, lagt dem i en trailer eller har dem med i bagagerummet. Hvis de ikke bliver spændt fast, så kan de potentielt flyve frem i bilen under en hård opbremsning, hvilket kan være meget farligt.