Sådan føles de lange køreture lidt kortere for dit barn

Hvis du har et livligt barn, der har det bedst, når det har mulighed for at lege helt frit, så er du ikke alene. Det er nemlig helt almindeligt, at børn har det sådan. Derfor er det også svært for mange børn, når de skal klare længere køreture. De kan nemlig nemt gå hen at føles meget lange, når man ikke er særligt gammel. Derfor har vi altså også samlet lidt ideer til, hvordan den lange køretur kan føles bare lidt kortere.

Lyt til spændende historier

Hvis dit barn ikke skal kede sig på køreturen, så kan det være en god idé at pakke en form for underholdning til det. Problemet er bare, at det kan være svært at finde en form for underholdning, der er passende til en køretur. Noget, som dog er helt ideelt, er lydbøger og spændende historier.

Giv dit barn et par flotte børne høretelefoner med på turen, og sørg for at downloade en form for underholdning, det kan lytte til. Så bliver turen meget bedre for jer alle.

Find på lege i bilen

Hvis I gerne vil have en anledning til at nyde tiden sammen, når I alligevel sidder i bilen, så kan I også finde på nogle sjove lege, som I kan lege sammen.

Hvis det er sådan, I vælger at udnytte tiden, så vil dine børn også få anledning til at bruge deres fantasi og tænke kreativt. Samtidig vil I altså også få mulighed for at have det sjovt sammen.

Planlæg nogle pauser

Endelig er det også vigtigt, at I sørger for at planlægge nogle gode pauser. Hvis dit barn har meget energi, kan det være en god idé at stoppe et sted, hvor det kan lege og derved få brugt noget energi. På den måde bliver det nemlig lettere at sidde stille, når I igen kører videre.