Sådan indretter du et praktisk og pænt børneværelse

Et børneværelse tjener hovedsaligt 2 formål: Det skal være et soveværelse, hvor dit barn kan slappe af og sove. Det skal derudover også være et legeværelse, hvor der er plads til fri leg og udvikling af andre evner, som er væsentlige for barnets udvikling. I denne artikel får du et par gode bud på must-haves til børneværelset.

Træn dit barns motorik med bObles møbler

bObles møbler er at finde på flere og flere børneværelser – og det er med god grund. Møblerne er nemlig designet således, at de inviterer til aktiv leg.

Der er også en lang række andre fordele ved de unikke møbler fra bObles:

  • De kan bruges på mange forskellige måder.

  • De runde, bløde kanter gør møblerne børnevenlige samt komfortable at sidde på.

  • Det farverige og særegne design bidrager med noget unikt til indretningen.

  • Møblet er med til at udvikle dit barns motorik.

Vil du have fat i de sjove møbler fra bObles? Så tag et kig her: https://luxkidz.dk/brand/70-bobles.

Smarte opbevaringsmuligheder til legetøj

Det er ganske normalt, at det flyder med legetøj på børneværelset. Det er om end også rart, hvis dette legetøj kan blive ryddet op og organiseret på en smart måde – og det kan det heldigvis, hvis du blot investerer i nogle smarte opbevaringsmuligheder. Det kan enten være i form af opbevaringskasser, som kan stå under sengen, på gulvet eller på hylder. Du kan også investere i en kommode eller et skab, hvori du kan opmagasinere legetøjet, når det ikke er i brug.

Plakater – æstetiske og praktiske

Der er mange gode grunde til, at du finder plakater på væggene på mange børneværelser. Først og fremmest giver det indretningen et frisk pust. Derudover kan du få børneplakater med alverdens former, farver og figurer. Det kan eksempelvis være en alfabetplakat, der har en lærerig effekt og dermed udvikler dit barns fantasi og sprog.