Sådan sørger du for god nattesøvn for dit barn

Det kan være svært at sørge for, at dit barn sover godt. Dog er det meget vigtigt for dit barn at få god nattesøvn, og det er ligeledes vigtigt for dig, da du dermed også kan få lov til at sove. Her får du således en lille guide, som kan hjælpe dig med at sørge for, at dit barn får god nattesøvn.

Køb dyner, madrasser og puder fra n sleep

Det er vigtigt, at dit barn er komfortabelt i sengen. Hertil er det vigtigt, at dit barn har en god dyne, madras og pude. Du kan for eksempel købe disse fra n sleep.

Det kan nemlig gøre en stor forskel for dit barns nattesøvn, når du køber disse produkter af god kvalitet. Det er også vigtigt, at disse produkter ikke har skadelige stoffer i sig, da dette også holder dit barn sikkert.

Sæt en fast sengetid

Du bør bestemt sætte en fast sengetid for dit barn. Det kan nemlig være med til at vænne dit barn til at sove, når klokken slår sengetid. Du kan således sætte en sengetid, som giver mening for dit barn.

Hold skærme væk fra barnet inden sengetid

Hvis dit barn godt kan lide at se fjernsyn eller spille på iPaden, så må du sørge for at sætte en grænse på, hvornår dette kan gøres. Det kan nemlig påvirke dit barns nattesøvn, hvis barnet får lov til at bruge skærmene inden sengetid.

Du kan måske fastsætte, at dit barn ikke må bruge skærme en eller to timer, inden barnet lægger sig til at sove med dynen fra n sleep.

Ryd altid op på børneværelset inden sengetid

Et rodet værelse er ikke altid særligt rart at sove i. Det kan således gøres til en del af barnets nat-rutine at rydde op på værelset. Legetøjet skal for eksempel fjernes fra madrassen fra n sleep.