Sæt penge til side til dine børns fremtid

Hvis du gerne vil gøre noget godt for dine børn, og hjælpe dem i deres fremtid, kan det være en rigtig god idé at gå i gang med at lave en opsparing til dem, fra de er helt små.

Det behøver ikke engang at være særligt mange penge, du sætter til side hver måned. Selv 100 kroner om måneden bliver til over 21.000 kroner, når de er fyldt 18. Og det kan blive til en stor hjælp for en 18-årig.

Børneopsparing er et populært valg

Der er generelt mange fordele ved en børneopsparing. Laver du en klassisk børneopsparing i banken, kan pengene endda ende med at yngle og blive til endnu flere på grund af renterne, der med tiden løber på. På den måde kan du med en mindre beløb hver måned ende ud med en rigtig pæn opsparing til dit barn efter så mange år.

Hvis du ikke ved, hvordan du kommer i gang med at lave en børneopsparing, kan du med fordel tage en snak med din lokale bank om dine muligheder for at komme i gang.

Kan bruges til mange ting

En børneopsparing kan bruges til mange forskellige ting. Den behøver ikke nødvendigvis at blive stående i banken, til barnet er 18 år gammel. Du kan også vælge at bruge pengene på andre ting løbende, som kommer dit barn til gode.

Det kan eks. være en penge, du kan bruge til at holde en konfirmation for dit barn. Der er mange familier, der står og mangler penge til at afholde en god konfirmation. Står du i det tilfælde, så lån penge nu med et online lån, eller undersøg om der er andre muligheder for dig, som eks. at tage pengene fra en børneopsparing.

Giver dine børn en god start på voksenlivet

Hvis pengene får lov til at blive stående, indtil barnet er fyldt 18 år, kan det være med til at give dem en nemmere start på voksenlivet, end så mange andre børn får, når de bliver myndige.

Pengene kan eksempelvis gå til det første indskud, som dit barn skal betale på en lejlighed. Der er tit tale om et relativt højt beløb, og det er ikke alle 18-årige, der har nået at spare de penge op. Med en børneopsparing er der ingen problemer med at finde pengene til et depositum.

Det kan også være med til at betale for et kørekort, den første bil eller hvad det nu kan være, der er højest på ønskelisten.