Skab fødselsdagsminder med et fødselsdagstog

fødselsdagsminder barn

Der er ikke noget så magisk som en børnefødselsdag. De lysende øjne på fødselsdagsbarnet og glæden, som man kan mærke helt ind i maven. Hvor ville man dog ønske, at en børnefødselsdag varede for evigt. Det kan føles som om, at en børnefødselsdag ikke kan blive meget mere magisk, men det kan den faktisk godt!

Der er nemlig skabt de fineste fødselsdagstoge, som sætter prikken over i’et til enhver børnefødselsdag. Fødselsdagstoget vokser med barnet, fordi i nemt kan tilføje nye tal hvert år, når barnet bliver ældre. Fødselsdagstoget kan sætte den sødeste stemning på fødselsdagsbordet og måske inspirere til et tema til børnefødselsdagen.

Der findes et fødselsdagstog til alle børn

Fødselsdagstoge er blevet så populære, og det er slet ikke uden grund. I og med de er blevet så populære, er det efterhånden et så stort udvalg, at du nemt finder det helt perfekte fødselsdagstog, som dit barn vil elske at have på fødselsdagsbordet. Der er skabt de sødeste fødselsdagstoge til både piger og drenge, som vil skabe begejstring for alle børn. Der findes blandt andet:

Fødselsdagstog til pige – Skal du skabe et rigtig pigeunivers på fødselsdagsbordet, så finder du nemt et fødselsdagstog der passer. Der findes blandt andet fødselsdagstog med prinsesser eller feer, et lyserødt fødselsdagstog eller de mere neutrale med Harlekin og Columbine.

Fødselsdagstog til dreng – Når du skal lave et fødselsdagsbord til en dreng, kan det være svært at gøre det vildt nok til vildbassen derhjemme. Du kan derfor med fordel finde et fødselsdagstog, der passer til dit barns interesser. Der findes de mest eventyrlige fødselsdagstoge, fyldt med velkendte figurer fra eventyr. Du kan også finde et fødselsdagstog med dinosaure, som mange drenge er vilde med.

Fødselsdagstog med cirkus – Ønsker du at flere af dine børn skal bruge det samme fødselsdagstog, er det en god idé at vælge et tog med et neutralt tema. De fleste børn kan godt lide cirkus og det er samtidig et rigtig sjovt tema at have til børnefødselsdagen. Du kan nemt gøre børnefødselsdagen til en sjov udklædningsfest med dette tema, og så kan fødselsdagstoget være den fineste pynt på fødselsdagsbordet. 

Fødselsdagstog med dyr – Hvis dit barn er helt vild med dyr, vil det være oplagt at købe et fødselsdagstog med dyr. Der findes fødselsdagstoge med mange forskellige slags dyr, både dyr vi ikke ser i hverdagen, men også et fødselsdagstog med bondegårdsdyr. Hvis barnet elsker at se på dyr, kan i også vælge et fødselsdagstog med safaridyr.

Pynt op til festen med et fødselsdagstog

Når fødselsdagen skal afholdes, er der ikke noget sjovere for barnet, end hvis der er pyntet flot op. Brug fødselsdagstoget som inspiration til temaet til fødselsdagen og køb en masse flot pynt. Tilføj bordpynt i for eksempel bondegårdstema og pynt med flagranker og balloner i de fineste farver, så er der skabt grobund for en fantastisk fest for dit barn. Med både pynt og fødselsdagstog ender børnefødselsdagen pludselig med at handle om meget mere end fødselsdagsgaver og kage. Sæt rammen med det fineste fødselsdagstog om en festlig dag sammen med barnets familie og venner. På denne måde kan barnets fødselsdag blive til en helt særlig dag, som barnet vil tænke tilbage på i lang tid. Fordi man kan personliggøre fødselsdagstoget, så det passer perfekt til dit barn, føler dit barn virkelig at han eller hun er i centrum på den store dag.