Små ting, som indretter børneværelset hyggeligt

Selvom børn sjældent har noget at sige, når det kommer til indretning af deres værelser, og de i de fleste tilfælde, finde glæde blot i en legetøjskasse og et hav af bamser, kan det alligevel som forældre af og til virke som en pligt og et ønske, at give sine børn et både stilet og hyggeligt værelse, som børnene vil sætte pris på. Du får nogle forslag til, hvordan du kan indrette børneværelset, så det både er praktisk for dit barn, men også ser hyggeligt og indbydende ud.

Et sted der opfordrer til leg og læring

Noget der er meget vigtigt for vores børn er, at de har mulighed for at trække sig, og få lidt ro i hovedet. Efterhånden betyder dette for mange børn at gribe en IPad, og ellers dykke ned i sin egen verden. Et godt sted at gøre dette, er i en lænestol til børn, hvor der er rig mulighed for at sidde behageligt, når der spilles på skærmen. En lænestol opfordrer også til at læse en bog, hvad end det er en billedbog for de mindste eller en letlæsningsbog til skolen. Stolen skaber en hygge og indbydelse til afslapning på et værelse, som ellers nogle gange kan virke kaotisk.

Gør gulvet mest muligt behageligt for leg og samtale

Når børn ikke sidder i stole, finder de tit plads på gulvet, hvor alt deres leg og udforskning også gerne udspiller sig. Her er det ideelt at investere i et lækkert tæppe, som både indbyder til leg, men som også får rummet til at se dejlig hyggeligt ud. I stedet for blot at vælge et af de klassiske bil-tæpper, bør du vælge et dejlig blødt tæppe, som skaber en helhed i rummet, og som også du har lyst til at sætte dig på og deltage aktivt i dit barns leg, eller blot høre om dets dag.