Sommer i Danmark? Dette kan du lave!

Sommer i Danmark? Dette kan du lave!

Mange har ødelagte sommerferieplaner i år. Mange er stadig usikre på, hvorvidt de får mulighed for at komme ud og rejse.

Hvis du er en af dem, der pludselig skal indstille sig på at holde sommerferie i Danmark, så fat mod! Der er masser af gode aktiviteter i Danmark, som ikke kræver, at man skal bevæge sig uden for landets grænser.

Fårup Sommerland

“Der er så fuld af sjov inde i en sjov” – særligt, hvis skoven også er fyldt op med forlystelser – som er tilfældet med Fårup Sommerland. Den praktiske fordel ved sommerlandet er, at det både egner sig til børn og voksne. Til store flokke og til små. Til vildbasser – men også til den mere stille type, der nyder en sejltur på vandet.

Tag med kano rundt i landets kanaler

Det lader til at blive en varm sommer, og det varme vejr passer perfekt til en kanotur! En tur i kano er god afslapning, fordi man bliver gynget i de bløde bølger, mens man nyder udsigten over den danske natur. Men det kan også hurtigt blive en lille træning, fordi man skal padle sig igennem strømmen. Det mener vi er den perfekte kombination mellem bevægelse og afslapning!

Tag på vingård med vennerne

Hvis du og dine venner er til lidt mere sofistikerede oplevelser, så kan det være en idé at tage dem under armen og med ud på en vingård for at smage dansk vin.

Under et besøg på en vingård vil man oftest se, hvordan vinen bliver fremstillet, opleve rundtur på produktionen og smage forskellige slags vine.

Cold Hawaii

Leder du efter et sted at tilbringe flere dage – hvad enten I er en stor familie eller blot en flok unge mennesker – så kan vi anbefale at tage et smut forbi toppen af Danmark til Cold Hawaii. Cold Hawaii er kendetegnet ved sine lyse klitter, mange sivstrå og så selvfølgelig: surfing! Cold Hawaii er lokaliseret i den lille by Klitmøller, som ligger i Thy. Hver sommer strømmer turister til for at opleve de høje bølger og den flotte natur. Og hvis du allerede nu tror, at man skal være surfer for at komme ud på bølgerne: Bare rolig – der er masser af hjælp at hente til nybegyndere i de lokale surfbutikker.