Styrk din babys sanser med leg

Når du får en lille én ind i familien er det en glædelig oplevelse. Det indebærer også meget ansvar, for det er vigtigt at stimulere dit barn allerede fra en tidlig alder. Heldigvis kan dette gøres nemt i hverdagen, blandt andet gennem leg med dit barn.

Babyleg kan blandt bruges til at styrke dit barns sanser, hvilket vil styrke dit barns opvækst på mange måder. Mulighederne for at købe sansestimulerende legetøj er mange, men hos Littleroom finder du særligt ét aktivitetsstativ som særligt kan anbefales til at stimulere dit barns sanser.

Et aktivitetsstativ til baby af høj kvalitet og god stabilitet

Aktivitetsstativ fra Littleroom er et dansk design af lyst eller bejdset bøgetræ. På trods af det minimalistiske og enkle design så har aktivitetsstativet mange muligheder for baby. Du kan nemlig helt selv vælge ophænget som skal fange og stimulere dit barns bevægelser, så du får valgt et ophæng som passer til dit barn.

Nogle idéer til ophæng på stativet kunne være rangler, uroer eller andet lignende legetøj, som kan anvendes til at træne babys færdigheder. Disse vil stimulere reflekser og høre-, se- og koordinerings sansen.

Idéen med det tomme aktivitetsstativ er, at du nemt kan udskifte det legetøj, som ophænges, så du med babys alder kan udskifte det efter behov. Se stativet og bestil det online på aktivitetsstativ baby.

Praktiske detaljer om aktivitetsstativet

Stativet er lavet af træ og kan enten fås i lyst træ eller bejdset træ. Begge farver er lavet af behandlet bøgetræ produceret af en certificeret møbelsnedker. Træet er forarbejdet ved finpudsning og aftørring inden det pakkes.

Stativet er 64 gange 3 gange 65 centimeter og vejer 1.7 kilogram. Når du køber stativet modtager du det usamlet, men det tager under fem minutter at samle stativet med de medfølgende skruer.

Når du betaler online garanteres du en sikker og hurtig betaling. Dit aktivitetsstativ kan leveres indenfor 1-3 hverdage med GLS og levering har en fast lav pris fra 40 kroner.

Littleroom byder på god service og god kvalitet på alle produkter. Inde på hjemmesiden aktivitetsstativ baby kan du nemt komme i kontakt med Littleroom, blandt andet ved at anvende deres online chat, hvor du kan stille dine spørgsmål og hurtigt forvente svar. Du kan derfor trygt og sikkert vælge at handle hos Littleroom, vel vidende at services er i top: Skulle du have spørgsmål eller løbe ind i problemer under dit køb, så kan du altid kontakte Littleroom.