Tag på cykelferie med familien med det helt rette udstyr

Det kan være sjovt og give en helt anden oplevelse, når man cykler rundt i nye omgivelser. Du lægger måske mærke til nogle helt andre ting, som du ikke gør, når du sidder i bilen. Har dig og familien planer om at tage på cykelferie sammen denne sommer? Så er det selvfølgelig vigtigt, at I har udstyret helt i top, så turen kører glidende.

Sørg for at alle har en god cykelhjelm

Skal I cykle på ferien, så er det ultimativt vigtigste, at I alle har en god og sikker cykelhjelm, der kan sikre jer alle i trafikken. Man skal helst ikke risikere noget, og det ville på alle måder være en ærgerlig afslutning på ferien, hvis der skulle ske et uheld på grund af manglende cykelhjelm. Der findes heldigvis masser af gode cykelhjelme til både mænd, kvinder og børn.

Medbring cykelpumpe og lappegrej

Skal I cykle langt, kan det være en rigtig god idé at medbringe en smart cykelpumpe, så I ikke risikerer, at dækket på en af jeres cykler bliver fladt midt ude i ingenting. Har I en cykelpumpe med på turen, kan I hurtigt pumpe dækket igen, hvis det bliver fladt. Når det så er sagt, er det ligeledes en rigtig god idé at medbringe lappegrej, så i kan lappe cyklen, hvis pumpen ikke er nok i det pågældende tilfælde.

Plads til opbevaring

Har I taskerne og oppakningen med på cykelturen, kan det være en fordel med cykelkurve på cyklerne. På denne måde kan I nemt opbevare jeres tasker på en sikker og god måde, når I cykler. Heldigvis findes der også flere forskellige løsninger. Der findes nemlig både cykelkurve til bag på cyklen eller til foran, og så kan nogle cykelkurve endda fastmonteres, så I ikke risikerer, at de ryger af undervejs.