Timevis af sjov på trampolinen

Børn er som regel rigtig gode til at bruge deres fantasi til at finde på gode ting at bruge tiden på. Men i sommertiden med lange sommerferier og mange dage derhjemme kan det måske knibe lidt i længden med at finde på ting at give sig til. I et sådant tilfælde er trampolinen det, der kan redde sommeren for dit barn.

Trampolin med sikkerhedsnet

Man kan få en trampolin med sikkerhedsnet, og den er særligt god til familier med mindre børn eller børn, der bare elsker at hoppe vildt. Sikkerhedsnettet sørger nemlig for, at børnene ikke er i risiko for at komme til at hoppe eller ved et uheld blive hoppet ud over kanten af trampolinen.

Man kan komme rimelig slemt til skade, hvis man på den måde bliver kastet af en trampolin uden kontrol over, hvor man lander. Med et sikkerhedsnet omkring trampolinen kan forældrene trygt overladen hoppelegene til børnene selv uden at skulle bekymre sig om, om alle forlader trampolinen uskadt.

God form for motion

Med eller uden sikkerhedsnet, alle trampoliner er en super god kilde til motion for børn såvel som voksne. At hoppe er enormt godt for hele kroppen, fordi det er sundt for musklerne at få stød, som jo eksempelvis kan opnås ved at hoppe.

Der er et utal af gode lege på trampoliner for børn, kun fantasien sætter grænser. På en trampolin kan man nemt bruge en hel eftermiddag med sine søskende, sine venner eller bare på egen hånd.

Det er også godt for børn at opdage, hvor mange måder man faktisk kan bruge kroppen på. Mange børn får smag for gymnastik efter at have prøvet kræfter med hop på trampolin, fordi man her udforsker forskellige spring på en tryg og legende måde uden at tænke over slutresultatet.