Udendørs børnefødselsdag

De varmere temperaturer begynder efterhånden at komme til Danmark. Det betyder, at vi gerne vil bruge så meget tid som muligt udenfor. Skal dit barn holde fødselsdag, er det en perfekt mulighed for at holde det udenfor i det dejlige vejr. Hvad skal der til for at holde en helt fantastisk udendørs børnefødselsdag? Du for en lille guide her:

Pynt
Holder man fødselsdag udenfor er det nok ikke den bedste ide at have ting, der nemt flyver væk. Derfor er balloner, der ligger frie på bordet nok ikke den bedste plan. Du kan dog sagtens bruge balloner til pynt alligevel. Bruger du balloner og fylder dem med helium, så kan du binde dem fast til en sten eller en gren, så de ikke flyver væk.

Blæser det ikke så meget, kan du med fordel bruge papservice, da dette giver en nem oprydning. Blæser det lidt mere, er det nok bedst at bruge almindelig service, da dette er lidt tungere. Flag er selvfølgelig også et must til en børnefødselsdag. Blæser det igen for meget til, at de bare kan ligge på bordet, kan du med fordel tape dem fast.

Mad og drikke
Den klassiske børnefødselsdag indeholder boller, sodavand eller kakao og en fødselsdagskage. Skal dit barn og deres gæster have noget lidt mere fyldende at spise kan du nemt lave pølsehorn eller pizzasnegle, som de kan spise. Dette fylder i hvert fald lidt mere i maven end de klassiske, lyse fødselsdagsboller. I forhold til fødselsdagskagen, så kommer det helt an på, hvad dit barn godt kan lide. Nogle børn vil helst have en almindelig chokoladekage, mens andre vil have en lagkage. Vil de have en lagkage, kan man altid gøre det lidt nemmere for sig selv ved at købe færdiglavede lagkagebunde. Og så skal der selvfølgelig fødselsdagslys på!

Aktiviteter
Til en børnefødselsdag er det altid en god ide at have en eller flere aktiviteter at underholde børnene med – på denne måde undgår man kaos af en børneflok, der keder sig. Holder I allerede fødselsdagen udenfor, kan I med fordel lave nogle udendørslege, som skattejagt, ståtrold, sækkeløb eller lignende.