Find inspiration til indretning på Minida.dk

Dette er sponsoreret indhold

Det findes mange forskellige måder at gribe boligindretning an, men noget der altid går igen, er udsmykning af boligens mange vægge. Der findes ikke noget mere kedeligt end et rum med helt hvide tomme vægge. En måde at pifte væggene op, er med store plakater fra Minida.dk, som har plakater til alle rum, også børneværelset. Plakater er med til at give rummet farve, et personligt udtryk og liv. 

Indret med store plakater

Skab et helt særligt udtryk i hjemmet med store plakater i flotte motiver. Hos Minida.dk finder du både plakater til stuen, køkkenet og endda børneværelset. De store plakater passer ind i ethvert rum, men pryder især en stor bar væg. De store plakater er nemlig enten 70 x 100 cm og 100 x 140 cm store, og kræver altså en smule mere plads.

Dog kan et par store flotte plakater virkelig pryde et rum, og du kan skabe lige den stemning, du synes passer bedst til rummet. Det kunne for eksempel være motiver fra dyreriget i sort/hvid, humoristiske plakater eller noget helt tredje. Store plakater har den fordel, at de virkelig bringer motivet i fokus. En mindre plakat kan nemt forsvinde i mængden, hvorimod en stor plakat ikke går ubemærket hen. 

Plakater til børneværelset

Hos Minida.dk finder du plakater til børn i alle aldre. Plakater er gode til at gøre børneværelset hyggeligt og samtidigt er de pæne at se på. Det kunne for eksempel være plakater med dyremotiver – enten som fotografier eller animerede. Det kunne også være en en plakat med barnets stjernetegn i et stilfuldt design. Når barnet bliver ældre, kan man nemt udskifte plakaterne med nogle, der passer bedre til barnets interesser. Og barnet kan endda selv være med til at vælge hvilke plakater, der skal hænge på værelset. 

Overvej at købe brugt

En god måde at spare nogle penge og skabe et helt særligt udtryk, er at købe sine møbler brugt. Det er super nemt at finde brugte møbler grundet internettet, men det er lige så nemt, hvis ikke sjovere, at gå på opdagelse i din lokale genbrugsbutik. Måske du kan finde en flot stol, som du kan bruge som ammestol. Eller en lækker trækommode, som kan bruge til barnets tøj og måske som skiftestation. En anden god idé kunne være at finde nogle gamle, flotte rammer, som du kan sætte fine plakater fra Minida.dk i. Det kunne for eksempel være nogle smarte retro plakater.