4 fede boligtendenser til dig og din familie

Det har aldrig været sjovere at følge med i boligmagasiner, på pinterest og de sociale medier, når det kommer til indretning. For i de seneste år er der kommet ekstra meget fokus på boligen. Og ikke mindst på personlig indretning. Vi gider ikke længere hjem, der går tretten af på dusinet. Vi vil se hjem, der er personlige, og hvor man kan mærke beboerne.

Men interessante hjem er også ofte hjem, der tør tage nogle chancer. Og som ikke er bange for at anvende nogle utraditionelle materialer. Vi dykker ned i de fedeste boligtendenser lige nu.

Bambus

Bæredygtighed er for alvor kommet på tapetet. Dette trækker også spor ind i boligindretningen, hvor vi også prioriterer produkter, der har lang levetid, eller som har været skånsomme for miljøet at fremstille. Bambus er et af disse materialer, som har vundet stort indpas. Både når det kommer til nyfremstillede produkter og i vintage udgaver. Så har du ikke bambus i dit hjem? Så kan du stadig nå at hoppe med på tendensen.

Stål og rene linjer

Stål er formentlig aldrig gået af mode, da det er et alsidig materiale og hygiejnisk materiale. Men det har også vundet større indpas i vores boliger. Vi lader os inspirere af stilen fra industrikøkkener og får bygget køkkener, der kopierer den sparsomme og elegante stil.

Stålet er som sagt ganske alsidig og kan udformes og tilpasse alle former, ligesom det kan fås i meshudgaver, der også giver et interessant udtryk. Derfor er der en grund til, at vi aldrig bliver trætte af materialet.

Og er man er børnefamilie, kan vi ikke komme udenom dens praktiske kvalitet. Det kan virkelig klare noget modstand, når armbevægelserne er lidt hurtige hos familiens yngste.

Fløjl

Du har måske mest forbundet fløjl med 70’ernes modebillede. Men fløjl har virkelig oplevet en renæssance på det seneste og har overhalet velouren indenom. Fløjl har et lækkert og dekadent udtryk, der kan give enhver bolig lidt ekstra finish.

Sennepsgul

Nu hvor vi har vendt blikket mod 70’erne, så kommer vi ikke udenom, at en af de herskende farver i denne periode har fået sig en gevaldig revival. Den smukke, varme gule farve er for alvor kommet på mode igen og findes i varianter over karrygul, sennepsgul, solgul og mange flere.

Den smukke farve liver utrolig meget op i et hjem og står flot sammen med mange andre farver. Kombiner den med grå, rosa eller teal og giv den lidt modspil. Det klæder den.