Skal du hænge ud i haven til sommer?

Skal du hænge ud i haven til sommer?

Vi ved ikke, hvordan sommeren 2020 kommer til at se ud endnu. Men bare i tilfælde af, at vi kommer til at holde sommerferie i vores haver, så kommer her et par råd til, hvordan man kan gøre dette!

Indret haven!

Tænk din have som en forlængelse af dit hjem. Det er altså også et sted, du kan indrette for at føle dig hjemme. Det er nu, du skal tænke på, hvad du godt kan lide at lave i din have.

Elsker du at slikke sol? Så kan det være, at du skal have en solstol, du kan læne dig tilbage i. Måske dig og din mand elsker at have venner på besøg? Så skal I i hvert fald være sikre på, at der er nok stole til venner på en stille sommeraften. Måske du elsker at læse i skyggen? Så kan det være hyggeligt at gøre dette i en hængekøje. Du kan finde den perfekte hængekøje til sommerhaven her: Brugskunst.dk.

Husk gode bøger, musik og andet

Det kan være begrænset, hvad man kan lave i solen. Specielt, hvis man faktisk holder af ikke at lave det helt store. Hvis du også elsker at ligge stille i solen, men alligevel gerne vil underholdes lidt, så kan du fx finde interessante bøger, lave gode musikspillelister eller lytte til spændende podcasts.

Det kan også være, at du holder af det lidt mere aktive og skal hive yogamåtten med ud på terrassen?

Hvad kan man ellers udrette?

Det kan også være, det nu er tiden, du virkelig skal tænke over, hvad du drømmer om at have i haven. Er der måske en glemt drømt om et højbed fyldt med gulerødder og kartofler? Måske du altid gerne har villet have installeret en bålplads til at lave snobrød over på sene sommeraftener? Det kan selvfølgelige også være, at du har lidt mere praktiske og kedelige ting på listen, som tidligere er blevet skubbet til siden til fordel for andre, mere spændende sommerferieplaner. Hvis det er tilfældet, så er det altså nu, at penslen skal frem, sandkassen skal repareres eller træet i baggården skal fældes.