Skal du sælge ud af dine gamle ting? Læs med her!

DBA sælg ud

Det er en ny sæson. Sæsonen byder efterhånden på sommer og nye tider. Du ved hvad det vil sige? Loppemarkeder, genbrug og mere af alt det gode. Det kan du deltage i. Det gør du ved at tag et godt, grundigt og kritisk kig i dine skabe, skuffer og kroge og se, hvad af det du egentlig bruger. Er der noget du ikke bruger?

Har du nogle ting som du ikke bruger, men som andre kan få glæde af, så er det da oplagt at sælge det videre til en ny ejer. Du kan tjene lidt lommepenge til det på samme tid med, at du passer miljøet og giver produktet nyt liv.

Hvordan kommer jeg i gang?

Det er simpelt. Sociale medier og internettet er skam vejen frem. Har du fundet nogle ting, som er i god stand, men du ikke bruger, kan du reklamere med dette på nettet. Der findes forskellige ”nethandler” hvor du kan købe og sælge brugte ting. Det er noget som DBA der er oplagt til dette. Her kan du tage billeder af det du vil sælge, skrive om hvad det egentlig er og en pris på dette. Så er du nemt i gang.

Husk at skrive om varens størrelse, stand og pris. Udover det, er det forholdsvist simpelt og nemt at gøre for absolut alle mennesker. Man kan skrive beskeder over DBA og man kan få fat i nummeret på dig og du kan få fat i nummeret på en anden sælger, så man kan købe og sælge på kryds og tværs. Dette bidrager til en mindre miljøbelastet fremtid, mindre produktion, mere vintage. For slet ikke at snakke om at give de gamle produkter nyt liv.

Hvordan finder køberen mig der er sælger?

Som sagt, kan man skrive sammen via DBA eller telefon og lave en aftale. Bor I i nærheden af hinanden, er det oplagt blot at hente varen selv og betale når man står overfor hinanden. Hvis ikke I bor overskueligt tæt på hinanden, kan man altid sende varen med posten. Her kan man stadigvæk sørge for en sikker og fortrolig betaling via for eksempel mobilepay. Det er en aftale du og køberen/sælgeren selv skal lave, så I begge er trygge ved aftalen.

DBA er trygt og sikkert. Mange bruger det til at rydde ud i de ting de ikke bruger, men ikke være tvunget til at smide det hele ud.