Tips til planlægning af et bryllup i skoven

Et bryllup i skoven kan lyde som en scene lige ud af et eventyr, men der er både fordele og ulemper at overveje, før man vælger denne type bryllup. Derfor er det vigtigt, at du og din partner sætter jer ned sammen og gennemgår både fordele og ulemper.

Når det så er sagt, lad os dykke ned i nogle af de gode og mindre gode sider af denne bryllupstype.

 

Det er utroligt romantisk

En af de største fordele ved at holde et bryllup i skoven er, at det skaber en utrolig romantisk atmosfære. Hvis I ønsker at tilføje et strejf af magi til jeres store dag, så kan dette være det perfekte sted for jer. Forestil dig bare at udveksle løfter omgivet af naturen med intet andet end lyden af fugle, der kvidrer i baggrunden – tal om drømmeagtigt!

 

Vær ekstra opmærksom på årstiderne

En af de første ting, du skal gøre, når du planlægger et bryllup i skoven, er at vælge den rigtige årstid. Afhængigt af hvor du bor, kan visse måneder være for varme eller for kolde til, at det er behageligt at afholde et udendørs arrangement.

Du skal også tage hensyn til ting som regn og insekter. Du ønsker ikke, at dine gæster skal have det elendigt, så sørg for at vælge en tid på året, hvor vejret er mildt, og hvor der er lille chance for regn eller andet dårligt vejr.

Vejret kan være uforudsigeligt

En potentiel ulempe ved at holde bryllup i skoven er, at vejret kan være uforudsigeligt. Selv hvis I vælger en dato i den såkaldte tørre sæson, er der altid en chance for, at det kan regne på jeres store dag. Og mens nogle par måske ser dette som et ekstra element af romantik, vil andre måske ikke være så begejstrede for at skulle håndtere dårligt vejr på deres bryllupsdag.

 

Planlæg for parkering

Hvis dit mødested ligger et fjerntliggende sted, er der sandsynligvis ikke nogen nærliggende parkeringsplads til dine gæster. Det betyder, at du skal sørge for en form for transport fra parkeringspladsen til selve mødestedet.

Du kan leje busser eller varevogne eller endda leje en hestevogn, hvis du ønsker at tilføje et strejf af lune til din store dag. Du skal bare sørge for at indregne dette i dit budget og arrangere det i god tid.

 

Jeres bryllup, jeres valg

I sidste ende, om det at blive gift i skoven er det rigtige for dig eller ej, kommer ned til personlige præferencer. Hvis I forestiller jer en intim ceremoni med kun jeres nærmeste familie og venner til stede, så kan det være en god mulighed. Men hvis du håber på et større bryllup med alle klokker og fløjter, så bør du måske overveje et andet sted i stedet.