Er det nu det er blevet tid til at få rettet den skæve næseskillevæg?

Med en skæv næse eksempelvis, så er det måske meget godt i forhold til at du ikke ønsker at stikke næsen for langt frem i tingene, men det er bestemt ikke rart at gå rundt og tænke grimt om sit eget udseende, som dagligt er til offentligt skue. Er næsen skæv, så kan du få foretaget en næsplastik kirurgisk operation der sørger for at den bliver rettet op igen. Det er ingen sag at skulle gøre bod på en skæv næseskillevæg, når blot du lader de professionelle klare opgaven.

Det er ikke kun udseendet der bliver bedre med en operation for skæv næseskillevæg

Når du har en skæv næseskillevæg, så vil du kunne opleve at der ikke helt kommer så meget luft ind gennem næsen som du måtte ønske. Særligt hvis den skæve næseskillevæg er opstået som følge af en skade, så vil du nok kunne huske og savne den frie passage der var igennem næsen og ned til dine lunger. Formålet med en næseplastik kirurgisk operation for skæv næseskillevæk er ikke kun at rette op på udseendet, men også for igen at give fri passage til luften gennem næsen.

Operationen for skæv næseskillevæg efterlader ingen spor

Uanset om dine skæve næseskillevæg er medfødt eller som følge af en skade, så er det ingen sag at få rettet den op igen. Her vil du ikke kunne se synlige spor efter operationen, da det hele foregår igennem dine næsebor. Det lyder måske ikke helt så lækkert, men det den absolut bedste og mest skånsomme måde at rette op på skævheden i næsen. Dog vil du den efterfølgende tid efter operationen have behov for skinner og bandager, men efter blot en uge, så er du klar til at sige hej til din nye næse, helt uden spor fra indgrebet.

Første skridt er en snak med den valgte klinik

Hvis du går med overvejelser om at få opereret din skæve næse, så er første skridt at du kontakter en plastikkirurgisk klinik. Her vil du komme ind til en samtale med de eksperter der skal hjælpe dig med indgrebet og få en snak om mulighederne, forløbet og hvad du kan forvente når det hele er overstået. Formålet med en dialog inden behandling er først og fremmest at du bliver oplyst, men også at du har den rette viden til at kunne føle dig tryg under hele behandlingen.