Forkæl dig selv eller en, du holder af

Somme tider har man brug for at koble af. Hverdagens rutiner kan hurtigt blive stressende, hvor det er vigtigt at give sig selv lov til at stresse helt af. Dette kan man imidlertid gøre på mange måder. Dog vil spa og wellness være en oplagt mulighed – enten for dig selv eller en, du har kært.

Køb et gavekort

Hvis du ønsker at give en god gave til din kæreste, søster, forælder eller andet vil et gavekort til romulus være en genial gave. Således kan man selv vælge, hvornår man har lyst til at tage hul på gavekortet. Alle gavekortene er nemlig til at indløse inden for tre år, hvilket betyder, at du ikke har travlt med at få det brugt – men i stedet kan gøre det lige præcis, når det passer dig.

Hvad inkluderer det?

Inde på hjemmesiden kan du læse om, hvad man kan få ud af sit gavekort. De oplevelser, som du finder på hjemmesiden, kan bruges til to personer. Her kan man blandt andet vælge imellem koldvandsbad, udendørs varmvandsbassin, dampbade, hvilerum, vandmassage og meget andet. Her kan man forkæle sig selv og slappe helt af. Der findes naturligvis forskellige pakker, hvilket du ligeledes kan se online. Her kan du finde priserne på de forskellige oplevelser.

Skab en uforglemmelig dag

Du kan vælge at købe dagsspa i hverdagene eller i weekenden. Endvidere kan du tilkøbe frokost, hvilket kan være ideelt at få i løbet af dagen. Så har man således mulighed for en lille let frokostpause imellem behandlingerne. Med andre ord kan du altså skabe præcis den slags dag, som du ønsker at få. Du kan vælge at gøre det selv – eventuelt med en kæreste, søster eller ven. Du kan dog også vælge at købe et gavekort til en, som du holder af, da det er en ideel gave at modtage.