Hybenkerneolies fem bedste egenskaber

Huden er en sart størrelse. Derfor er det naturligvis vigtigt, at du passer på den. Dét kan du blandt andet gøre ved at spise sundt og varieret. Du bør også sørge for at sove nok, drikke rigeligt med vand og etablere en god renserutine på særligt de dage, hvor du har haft make-up på. En ordentligt fugtighedscreme er i denne sammenhæng også uundværlig. Og hvis du har brug for noget lidt stærkere, kan du med fordel overveje at prøve hybenkerneolie. Nedenfor udlægger vi oliens fem bedste egenskaber.

Minimerer udseendet af ar og strækmærker

Hybenkerneoliens store popularitet skyldes for det første, at olien minimerer udseendet af ar og strækmærker. Strækmærker er særligt et problem for kvinder, der har født, og for mænd og kvinder, der har tabt sig betydeligt på kort tid. Medmindre du går under kniven, slipper du sandsynligvis aldrig helt af med mærkerne. Men med hybenkerneolie kan du markant minimere deres tydelighed.

Udjævner pigmenteringer

Hybenkerneolie er også en favorit hos dem af os, der kæmper med pigmenteringsproblemer. De fleste pigmentpletter er langt fra farlige – men de er heller ikke specielt pæne at se på. Hybenkerneolie har den egenskab, at den kan udjævne pigmenteringerne og dermed give dig en mere ensartet hud.

Modvirker rynker og tør hud

Tør hud rammer os særligt i vinterhalvåret. Og rynker kommer med alderen. Heldigvis behøver du ikke at finde dig i en hud, der er rynket og knasende. Hybenkerneolie er ét af de mest effektive midler mod rynker og tør hud. Og da olien virker hurtigt, vil der ikke gå længe, før du begynder at kunne se resultater.

Virker betændelsesdæmpende

Hybenkerneolie er ikke et lægemiddel, men alligevel kan olien sagtens bruges til at dæmpe kropslige gener. Særligt er hybenkerneolie blevet almen i behandlingen af slidgigt og akne, og årsagen er, at olien virker betændelseshæmmende og gennem tiden har vist god mulig effekt på smerter og stivhed.

Hvis du lider af slidgigt eller akne, er du sandsynligvis allerede i én eller anden form for behandling. Tal med din læge om, hvorvidt hybenkerneolie kan problemfrit kan supplere behandlingen.

Rig på A- og C-vitamin

Sidst men ikke mindst har hybenkerneolie et højt indhold af både A- og C-vitamin. A-vitamin øger omsætningen af celler i din overhud, mens C-vitamin styrker dit immunforsvar og beskytter dig mod blandt andet bakterier og forskellige former for virus.