Lektiehjælp hos GoTutor

Ovenpå måneder med online undervisning i skolen kan det være svært at blive ved med at kunne overskue at skulle hjælpe sit barn med lektierne. Det kan samtidig være en udfordring at følge med i børnenes undervisning i de fag, hvor du ikke selv er fagligt stærk. Matematiske ligninger, tyske verber og kommatering er måske ikke lige det, du har allermest viden om, som du kan give videre til dit barn. Det kan derfor være en rigtig god løsning at søge hjælp udefra, når det kommer til at klæde dit barn fagligt på. Hos GoTutor kan du få lektiehjælp, hvor kvaliteten er i højsædet, og hvor der er fokus på, at dit barn får lavet sine lektier mest effektivt.

Sådan foregår lektiehjælp

Hos GoTutor er lektiehjælpen opbygget i tre faser, som alle har til formål at hjælpe dit barn bedst muligt. I opstartsfasen kortlægges barnets udfordringer og behov i fællesskab, så der er helt rene linjer i forhold til, hvad dit barn har brug for hjælp til. Dernæst vil underviseren gennem lektiehjælpen arbejde hen imod de mål, i sammen har sat. Som det sidste led i fasen tilbyder GoTutor, at forældrene kan følge med i barnets udvikling og fremgang gennem online rapportering. Lektiehjælpens kvalitet afhænger i høj grad af lektiehjælperens kvalifikationer. Derfor sørger GoTutor for nøje at udvælge, teste og uddanne sine lektiehjælpere, så de bliver så fagligt kompetente som muligt. Der bliver ligeledes sikret, at lektiehjælperne har gode pædagogiske og sociale evner.

Hvad kan dit barn få hjælp til?

Ud over at lektiehjælpen naturligvis har fokus på at få lektierne lavet mest effektivt, er der mange andre fordele, som dit barn kan få glæde af gennem lektiehjælpen fra GoTutor. For det første er der fokus på at rykke barnet fagligt og gennemgå det stof, som barnet har svært ved. For det andet kan lektiehjælperne bidrage med gode råd i forhold til at få en struktureret hverdag, hvor der bliver afsat tid til lektierne. Alt dette sker med hundrede procent fokus på lige netop dit barn, og der bliver taget udgangspunkt i dit barns konkrete behov og mål. Gennem lektiehjælpen vil dit barn også kunne opnå en følelse af succes, da det stof, der ellers virkede umuligt at lære, kan blive overskueligt og forståeligt. Uanset hvilket fag, dit barn har brug for lektiehjælp til, er der altså hjælp at hente hos GoTutor.